Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva hjelper for deg?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva hjelper for deg?

feb 20 2015 - 22:39
Er man ensom, sliter psykisk, fysisk, eller bare er deppa, er det greit å ha noe å forsvinne i. For meg er det musikk. Virkelig hjulpet meg gjennom tunge stunder. Uten den vet jeg virkelig ikke hva jeg hadde gjort.

Hva hjelper dere der ute?
Avatar

Re: Hva hjelper for deg?

feb 21 2015 - 00:08
Er nok musikk her også. Før var det bøker, men er lenge siden jeg kom igjennom en hel bok nå...kjedelig siden jeg egentlig er lesehest (kunne glatt lese to bøker på en natt liksom). Trening eller en film/et tv-program hjelper av og til også :)
Avatar

-

feb 21 2015 - 00:13
Er faktisk igang med en bok nå. Må prøves. Men den er på nesten 900 sider, og den lengste 'boka' jeg har lest er samleheftet av Tommy og Tigern. Ikke enkelt å holde konsentrasjonen, men den kommer vel:)
Avatar

Re: Hva hjelper for deg?

feb 21 2015 - 05:28
Dataspill og musikk er nok hva jeg bruker tiden mest på. Særlig dataspill hvor jeg må fokusere en del kan ofte ta bort fokus på andre plager, for eksempel Counter-Strike. Musikk hjelper ofte, men er også musikk jeg elsker som gjør humøret negativt merker jeg - som Nirvana.
Avatar

-

feb 21 2015 - 11:26
Godt å høre at flere tyr til fast-phased fps:)
Jeg sverger til MW3.
Når det gjelder musikk har jeg et forhold til alle sjangre, og liker det alle meste. De siste åra har det blitt mer og mer trance faktisk.
Til forsiden