Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva gjør man da?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva gjør man da?

okt 21 2017 - 17:35
Ja.. da var det på tide igjen. Kjæresten dumpa meg.. egentlig for allerede ett år siden, men fortsatte å "bruke" meg til sex osv... Og dumme meg som er sulten åpå kjærlighet la mer i det enn det var. Jeg ble utsatt for overgrep av min farfar fleere gnger som brn... ldri følt meg elsket og lltid følt meg amisbrukt, og nå ble det reelt. Venninnen som jeg hadde i 10 år innrømmet nå at jeg er sliten som ven og alltid har latt alt hndle om meg.... jeg føler for å hoppe ut nærmeste vindu eller ta overdose av noe slag.. jeg hr ingen plass noe sted..... jeg... er bre født for åbli brukt, tråkk ned.. slengt i vegg.. jeg bare.... hva gøjør jeg? JEg vil ikke være lene.. jeg vil ikke være mislykk.. jeg vil ikke være sånn..
Avatar

Prate

okt 21 2017 - 21:09
Prater gjerne med deg jeg da om du vil.
Jeg er selv veldig mye alene og føler meg mislykket da jeg ikke får til det som alle andre gjøre f eks med venner, familie osv......
Mobbet og utfryst i 7 år på skolen... det setter spor etter seg ja
Avatar

Hei

okt 22 2017 - 05:55
Leste innlegget ditt. Forstår at det du står i er vanskelig.

Ta gjerne kontakt med oss på tlf 116 123,

MVH Admin.
Til forsiden