Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva er vitsen?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva er vitsen?

des 7 2012 - 08:36
Er i ferd med å innse at jeg ikke ser vitsen i dagene lenger.

Gikk i veggen jobbmessig for få år siden, og mistet det lille jeg hadde av sosial kontakt, pågangsmot, motivasjon og livslyst da. God terapi har holdt meg delvis flytende siden da, men nå er jeg i ferd med å gi opp.

Jobbmessig er det ikke mye å glede seg over. Jobbet nesten livet av meg da arbeidsgiver trengte det, og blir utelatt og oversett på flere måter (lønn, tatt med på nye ting, etc) i ettertid.

Har innsett i det siste at for å finne mening i mitt liv, har jeg i alle år tilpasset meg andre, venner, arbeidsgivere etc. Vært nyttig. Men aldri glad.
Prøver jeg nå å ha fokus på meg selv blir det bare mørke tanker om alt som ikke er bra. Ingen glede i hverdagen (overhode), en meningsløs tilværelse - og en negativ spiral jeg ikke kommer ut av.

Trenger desperat ny jobb, men med vanskelighetene de siste årene er det ikke lett.
Trenger en kjæreste, men fikser ikke nettdating, eller å treffe noen på andre måter.

....kanskje lettere aldri å ha vært lykkelig, så en ikke vet hva en går glipp av? jeg vet ikke, men jeg orker snart ikke mer.

Hadde jeg hatt litt mer guts hadde jeg nok avsluttet dette for lenge siden.
Avatar

heisan

des 7 2012 - 09:07
Ikke gi opp!
Legg meg til som venn hvis du ønsker å skrive litt.
Avatar

Noe positivt!

des 7 2012 - 12:10
I mellom linjene du skriver så leser jeg noe positivt. Nemlig at du ser tilbake og tenker over hvordan ting har vært og at du nå har blitt bevisst på at du trenger endringer.

Før gikk du bare på gammel vane å sto på uansett, nå ser du at dette ikke er ok for deg. Kanskje du glemte deg selv underveis?? Og at det nå er tid for deg, tid for at du setter de grensene som passer for deg og at du setter av tid til å gjøre ting som DU føler deg ok med. Det positive jeg ser er at når du først har innsett disse tingene så er du istand til å gjøre noe med dem. Hadde du ikke tenkt disse tankene ville du fortsatt vært på stedet hvil...

Se det gode i de små ting, begynne å gjør ting du koser deg med. Hva liker du?

Nå som det er vinter er det jo så fint å tenne masse lys, ta på seg joggebukse og krølle seg godt opp i sofan :)
Avatar

Heisann.

des 7 2012 - 18:00
leste innlegget ditt, har det litt på samma måte. Skjønner det er skipt å jobbe ræva av seg, og få lite tilbake. og dagene er di samma på nytt og på nytt.
Har heller ingen kjæreste for tiden, og noen få venner og kolegaer da. Har ikke tid til å planlege helgene føler jeg for tiden. det blir vell 'best' til å slappe av etter en hektisk uke, som går altfor fort.
Men jeg gir ikke opp enda, det er jo pisse kaldt ute, blir nok bedere til sommeren igjen :)
Jaja nå skal jeg på julebord igjen da hmm.. kansje det blir noe gøy der som skjer.

Lykke til da. adder deg om du vil syte litt med meg haha.
Til forsiden