Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva er grunnen til at du registrerte deg her? :-) Har du oppnådd det du ønsket? :-)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva er grunnen til at du registrerte deg her? :-) Har du oppnådd det du ønsket? :-)

feb 13 2018 - 11:35
Av positiv nyskjerrighet lurer jeg bare på hva som var grunnen til at folk registrerte seg her? :-)
Var det for å få nye venner? Eller kanskje for å diskutere forskjellige ting :-)
Hadde vært gøy å høre hva forskjellige folk har å si :-)
Avatar

Re: Hva er grunnen til at du registrerte deg her? :-) Har du oppnådd det du ønsket? :-)

feb 13 2018 - 14:26
Min grunn var for å sjå om det var nokon å bli kjent med, lese andre sine erfaringer og muligens dele mine eigne. Kanskje eg finn noko løysningar i andre sine innlegg ,kanskje eg kan hjelpa nokon med mine. Ein veit aldri.

Avatar

Senatsni

feb 13 2018 - 17:49
Veldig greit å kunne dele erfaring her osv :-) også er det jo veldig gøy hvis man blir kjent med noen :-) Det er gøy å ha muligheten værtfall :-)
Avatar

Venner

feb 13 2018 - 19:05
Hei! Registrerte meg her for å få nye venner og bekjente, og utveksle erfaringer om stort og smått.
Ikke overveldende respons hittil, men holder meg positiv. Så om noen kunne tenke seg å bli kjent her så hadde det vært hyggelig :)
-ung mann på 24 år.
Avatar

Re: Hva er grunnen til at du registrerte deg her? :-) Har du oppnådd det du ønsket? :-)

feb 13 2018 - 19:43
Hei

Fikk diagnoisert sosial angst for noen månedere siden etter å ha slitt med dette i hele livet (er mann på 33). Jeg snublet over siden i et googlesøk etter dette og regstrerte meg med et håp om å lære mer om hvordan andre har det mer direkte, og kanskje bli kjent med noen av det motsatte kjønn som har det på samme måten. Foreløpig har det vær lite mer enn litt lesing innimellom, men ingen skal beskylde meg for å ha vær veldig proaktiv på den fronten.
Avatar

Re: Venner

feb 21 2018 - 18:11
Foreverandady, Jeg er ei jente på 26 år som gjerne kan tenke meg å bli kjent :) Ønsker selv å bli kjent med flere :)
Avatar

Re: Hva er grunnen til at du registrerte deg her? :-) Har du oppnådd det du ønsket? :-)

feb 22 2018 - 20:08
Er jente på 23 som nettopp registrerte seg, fordi jeg har følt meg så meget ensom i flere år og kjenner det er på tide å ta ta fatt i det.
Avatar

Re: Hva er grunnen til at du registrerte deg her? :-) Har du oppnådd det du ønsket? :-)

feb 26 2018 - 17:53
Registrerte meg for om mulig se om noen har klart å komme seg videre etter en følelse av total håpløshet, samt andre i samme situasjon eller andre vanskelige situasjoner. Skulle ønske flere her delte mer av livet etter "krisen". jeg kun ser en håpløshet i livet og livs-situasjonen. Føler hele livet har vært misslykket og fått et "støkk" over hvor misslykket det har vært i det siste fordi jeg har lurt meg til å tro at det skal gå bedre...selvmordstanker. føles ut som livet er en filmrull med i utgangspunket dårlig kvalitet og med sorte hull i hvert andre bildet.
Avatar

Re: Hva er grunnen ...

feb 26 2018 - 17:59
For min del var det at eg såg at mobbing frå oppveksten pregar livet mitt i ettertida. Samt at eg fungerer dårleg sosialt.
Avatar

Re: Hva er grunnen til at du registrerte deg her? :-) Har du oppnådd det du ønsket? :-)

mars 11 2018 - 18:11
Jeg hadde nylig flyttet tilbake til Oslo etter å ha bodd i en annen Akershus Kommune (to egentlig) mens jeg var på mitt sykeste.

Jeg hadde blitt mye bedre igjen og følte behov for å møte folk igjen. Hadde litt kontakt med et par gamle venner fra barndommen og de nye vennene deres. Men følte behovet for i finne nye venner jeg kanskje hadde mer tilfelles med.

Satt i min nye leilighet i Oslo 2014 april og følte meg ensom. Meldte meg inn i diverse datingside men følte ikke helt jeg hadde selvtillit til å ta skikkelig tak i denne delen av livet ennå. Så ikke på meg selv som noen god catch og hadde veldig dårlig selvtillit med tanke på å begynne å date damer. Jeg innså at jeg var blitt en ensom sjel og kun trengte folk i livet mitt Igjen, ikke dating. At jeg trengte en trygg og sosial struktur i livet mitt før jeg kunne begi meg ut på å finne en potensiell kjæreste.

Når jeg innså at jeg var ensom og derav uten sosial trygghet tenkte jeg å finne en løsning på det. Jeg søkte på ordet "ensom" og opp kom et mye besøkt innlegg fra SiDetMedOrd fra en jente som beskrev livet sitt grundig og hvordan hun var ensom.. Jeg fikk lyst til å svare henne og jeg lagde derfor en konto og skrev til henne. Hun ble min første brevvenn her og vi skrev en god del og videochattet litt før vi etterhvert mistet kontakten.

Etter dette har jeg hatt kontakt med mange her. De fleste har jeg kun truffet en gang. Andre har blitt venner jeg er glad i og setter stor pris på..

(Innlegg avsluttes her fordi jeg er på Island og fremme ved vår turistattraksjon. Del 2 kommer evt senere)
Avatar

Re:

mars 30 2018 - 21:56
Registrerte meg for å forsøke å finne flere mennesker som har opplevd dyp urett i helsevesen, forvaltning og NAV og som også føler at man ikke blir hørt og som står veldiig alene. Jeg har ingen som jeg kjenner som kan dele disse erfaringene og dessverre medfører de at jeg glir lenger bort fra "vanlige" folk da det opptar meg i for stor grad. Har ikke fått noen særlig respons på dette, forståelig nok, selv om et par har gitt meg gode tilbakemeldinger. Håper å høre fra flere.
Avatar

..

mars 31 2018 - 06:22
Jeg var veldig langt nede og søkte opp selvmord på Google da denne siden poppet opp..
Tenkte jah hvorfor ikke, var jo ikke som at det kunne bli stort værre.
Så jeg laget meg en profil og kom i kontakt med noen mennesker som hadde mye av de samme «probleme» som jeg hadde. Var veldig godt å kunne snakke med andre og ikke føle at enn var helt aleine om å ha det sånn :)
Avatar

problemer/erfaring

april 18 2018 - 23:42
Sliter mye med spiseforstyrrelser, selvskading, selvmordstanker og angst. tenkte jeg ville se om det var noen andre som sleit med det, men også for å kanskje få tips fra andre eller selv gi tips..
Avatar

Treffe likesinnede

mai 1 2018 - 09:07
Treffe folk i samme båt rett og slett. ok å kommunisere med folk som sliter med det samme. Da føler man ikke seg så alene om problemet
Avatar

Treffe folk

mai 6 2018 - 12:27
Jeg fant denne siden og tenkte at her kunne jeg kanskje utvide min bekjendskapskrets, men det ser ikke slik ut. Trodde at det kunne være noen her som ønsket en å gå tur med, drikke kaffe med, prate med. Virker som folk er redde for å treffe andre, vil bare skrive / snakke selv her på dette forumet. Vil ikke kalle meg skuffet, men heller overrasket. Kanskje grunnen er at det er få som bor der jeg bor og som er innom her? Bor i en middels stor norsk bykommune. Vel, har kun hatt min "annonse" ute i en uke, så jeg får ha den ute en stund til.
Avatar

Ensom jente 22 år fra Mandal

mai 19 2018 - 20:44
Hei! Laget denne profilen i håp om å bli litt inkludert i omverdenen. Jeg er jente på 22 år, jeg er gift og har ei datter. Er mye alene.
Har 2 -3 venner, henger mye med mamma men skulle gjerne hatt noen flere å snakke med/ henge med. Men etter dårlig oppvekst og mange år/ opplevelser som mobbing, spiseforstyrrelse, depresjon, angst, panikk, sykdom, seksuell misbruk og ensomhet, ga jeg egentlig litt opp å minimerte det sosiale. Fordi jeg har dårlige tider hvor det kan bli vanskelig å holde kontakt med venner og kjente men også gode tider som oppstår men som ofte blir til uro fordi det er så uvandt for meg når noe endelig blir positivt eller blir bedre blir jeg veldig usikker på hvordan jeg skal takle det. Det er liksom ikke meg. Jeg føler jeg har mistet meg selv og kjenner meg ikke alltid igjen i hvem jeg egentlig er. Er ikke så lett for meg å slippe folk innpå meg, men når jeg kommer over den kneika kan jeg virkelig være som en beste venn! Det ligger virkelig dypt inni meg dette med omsorg, å se , og bry seg om andre. Føler sterkt for å gi andre det jeg selv ikke har hatt. Jeg er oppegående person. Sliter til tider med å komme ut pga må stelle meg noen timer for å klare å gå ut, har en del hodeverk, kjører ikke bil og angst for buss, men har virkelig lysten å bli kjent med folk. Kan gjerne bli kjent med dere over meldinger eller kan møtes i Mandal område. Søker helst jenter fordi jeg er litt skeptisk til menn, da jeg har opplevd en del ting, og jeg er gift så det blir litt rart, gjerne jenter/ damer i alder 18-30 ish?
Har ikke jobb for tiden fordi jeg går i terapi og oppfølging og det er ikke så mye mer rom for noe særlig annet
Men har sterkt trang til å møte mennesker annet å bare bruke tid med min mor, min datter og min mann.
Klemmer fra ensom jente, Mandal
Til forsiden