Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva er egt livet?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva er egt livet?

des 3 2020 - 21:35
Jeg tok turen til Markveien for noen dager siden! Fordi det var noen som sa "Markveien" i det jeg gikk forbi dem en dag, har ikke sluttet å tenke på det. Lurer på hvorfor jeg fikk den beskjeden? Har i ettertid funnet ut at det var navnet på veien jeg gikk.

Uansett, da jeg gikk der for andre gang var det ikke mye som skjedde annet en at jeg var omringet av folk! De fulgte med! De ville også ha meg over til andre siden, “kanskje den andre siden” var det noen som sa, men det gadd ikke jeg, da ble jeg gående bak tre folk som tok hele fortauet, kunne ikke gå forbi dem. Men nå er jeg nysgjerrig på hvorfor de ville ha meg over på den andre siden? Noen som kanskje vet?

Jeg tenker fortsatt at det er noe rart som foregår. Alt jeg tenkte på før jeg startet på medsa. Tror ikke på at tankene mine kan leses da.. eller jo, kanskje litt. De vet at jeg vet hvis tankene mine kan leses, men bare later de som at de ikke vet?

Jeg tenker litt på en kjenning som er innlagt pga psykose, tenker hun bare burde late som hun vet hun er syk, siden det er det de sier, så slipper hun unna med en gang. De har for mye kontroll.

Hva er egentlig livet?
Avatar

forståelse

des 31 2020 - 06:33
du livet
det kan være så mangt det
det kan være alt mellom
himmelen og jorden
den egentlige meningen
er nok for komplisert
for den gjennomsnittelige hjerne
å forstå eller fatte
så; skap deg en mening
som gir deg en mening du ;)
Til forsiden