Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva er det jeg driver med??

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva er det jeg driver med??

feb 17 2012 - 15:43
Hei , er ny her jeg så hvis jeg "gjør" noe feil så får dere bare rette på meg. Jeg er i tyveårene har jobb som fagarbeider i byggebransjen eier eget hus og alt det vanlige en onkli gutt skal ha ... Men nå har jeg nettop sagt opp jobben og skal selge huset . Har masse regninger som hoper seg opp , alt i livet mitt raser sammen , sliter mye om dagen får ikke til noe som helst , er så mange ting liksom , når jeg var liten trodde jeg at man skulle ha det bra jeg, ikke hele tiden men at man har det bra i livet , men det er veldig sjeldent , og så gjør jeg så mye dumt , har liksom ikke kontrollen selv , er ikke noe flink til og skrive og sånn , men er ingen jeg kan snakke med ..... Så håper noen vil
Avatar

Re: Hva er det jeg driver med??

feb 17 2012 - 16:35
Kjenner meg litt igjen i dette å miste kontrollen selv. Men jeg gjør det i sosiale situasjoner eller er redd for å gjøre det i sosiale situasjoner. Jeg har greie på økonomien min,men få faste utgifter bor bare i et borhetslag jeg. Jobber ikke er ufør,er ikke det jeg hadde sett for meg som liten jeg heller. Trodde jeg skulle gifte meg osv. Men noe skjedde på vegen.
Til forsiden