Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hur gör man för att bli sykmeldt?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hur gör man för att bli sykmeldt?

jan 26 2015 - 22:25
På grund av depression och psykiska problem sliter jag väldigt med att klara av vardagen med jobb och rutiner... Jag behöver hjälp. Men hur fungerar det i Norge?

Är det min fastlege jag ska ta kontakt med? Kan fastlegen sykmelde mig direkt eller må jag vidare till psykolog först? Vad kostar sånt cirka? Jag vet ingenting om hur saker fungerar här!

Det är så pass illa att jag känner att jag antingen måste bli sykmeldt eller säga upp jobbet - för jag klarar inte av att hålla uppe fasaden längre. Varje dag är så illa att jag nästan inte tar mig igenom den.
Avatar

Re: Hur gör man för att bli sykmeldt?

jan 26 2015 - 23:48
Hei!
Jeg ville snakket med fastlegen, hun/han kan skrive ut sykemelding. Legen kan også henvise deg videre til psykolog, men i første omgang er det nok legen du må ta kontakt med.

Leser at du har det vanskelig for tiden, og jeg tror også at du trenger noen å snakke med. Selv om det kanskje kan kjennes sånn, er det ingen nederlag å slite (jeg synes selv at det er vanskelig å akseptere at jeg ikke får til det alle andre får til), og jeg tror det er viktig å være ærlig med seg selv. Derfor er det fint at du tenker på å snakke med lege. Tenk på deg selv nå, jobben er ikke det viktigste her i livet.

Heier på deg!:)
Til forsiden