Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Humørsvingninger-ensomhet-selvmordstanker

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Humørsvingninger-ensomhet-selvmordstanker

mai 9 2010 - 20:31
Hei, jeg er 14 år og transegutt. Så det sier seg vel selv at jeg sliter. Alle folk på skolen og overalt ellers peker på meg, hvisker og ler. Vel, sikkert ikke alle, men det er altså slik det føles. Ofte er jeg glad og bare "lalala verden er et fint sted idag", men så plutselig uten videre blir jeg helt deppa, begynner å tenke "kanskje jeg skal ta livet av meg i kveld?" Heldigvis har jeg klart å la være. Jeg vil ha noen å snakke med, sånn skikkelig snakke med, ikke bare snakke over sms eller msn. For meg hjelper det bare å snakke face to face, etter det føler jeg meg alltid 100 kg lettere. Men saken er det at jeg er redd for å gråte foran folk, hvertfall foran venner, og jeg vet ikke hvordan jeg skal få til å snakke med dem. Skal jeg liksom bare gå bort og "hei jeg sliter kan vi snakke sammen?" Det er vel det jeg burde gjøre, men jeg har liksom ikke mot til det. Jeg tør heller ikke å snakke skikkelig med psykologen min. Jeg er nok så sikker på at jeg kommer til å ta livet av meg når som helst om jeg ikke får noen å snakke med, jeg føler meg så tom og ensom liksom. Selv om jeg vet at jeg har gode venner, få, men gode. Og innerst inne vet jeg at de er glade i meg. Har dere noen tips om hvordan jeg kan snakke med noen av vennene mine om dette? Takk for svar c:
Avatar

Re: Humørsvingninger-ensomhet-selvmordstanker

mai 28 2010 - 19:09
caleb..

jeg kan forstå at du sliter med tanker og følelser som er litt spesielle for din unge alder... og at dette kan være vanskelig å takle for både deg og andre ..
men ta det fra en som har levd med slike tanker i mange år....
det du trenger er å finne en venn du kan stole på... dette må komme fra begge sider ... når du har gjort dette... så begynn i det små .. ta det et skritt om gangen... slik at dere kan finne deres egen rytme...
du bør også snakke med psykologen din om dette... dersom du føler at det er en du ikke kan forholde deg til... så be om å få en ny...
du må sette din psykiske helse først,, og la andre tilpasse seg dine grenser og regler..
dark angel
Avatar

Re: Humørsvingninger-ensomhet-selvmordstanker

juni 2 2010 - 14:52
ja, du har vel rett..
men jeg er liksom redd for å snakke med psykologer,
samme hvem de er,
jeg er bare.. redd for følelser liksom.
såeh jeg tør ikke D:
Avatar

Re: Humørsvingninger-ensomhet-selvmordstanker

juni 2 2010 - 17:20
jeg kan forstå at du er redd...
men det er ikke bra for deg å gå rundt og være redd hele tiden...
det du kan gjøre er å prøve å finne noen du kan stole på...
noen som kan følge deg til psykolog eller andre som kan hjelpe deg
med å mestre hverdagen...

hoved pogenget er at du skal føle deg trygg..
og at du kan finne en løsning på problemene dine..
Avatar

Re: Humørsvingninger-ensomhet-selvmordstanker

juni 3 2010 - 16:14
jeg har en veninne jeg stoler ganske mye på, kanskje jeg skal spørre hu?
Avatar

Re: Humørsvingninger-ensomhet-selvmordstanker

juni 9 2010 - 18:26
Heisann..
Vell, jeg er en jente på 11år så jeg vet ikke helt om jeg burde blande meg sånn inn. Men som du sa over, du stoler på en veninne. Grip sjansen når du har den. Du vet aldri når den kan komme tilbake.. :)
Til forsiden