Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Humørsvigninger

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Humørsvigninger

sep 26 2017 - 22:42
Kunne vel nesten postet dette i alle forumene her, men er liksom ingen som passer bedre enn noen andre. Jeg har i økende grad noen ville humørsvigninger for tiden. Jeg har vært plaget med det før og, men har vært ganske følelsesløs i hele sommer, før det nå slår ut igjen, og det eneste som ser ut til å funke er å gjøre det samme hele døgnet(som å høre hele lydbøker på 24t på 1-2 dager). Jeg overspiser, orker ikke tanken på å måtte spise, legger tusen planer og føler jeg kan klare alt,og er på kanten til å forsøke selvmord, vil bare sove, og orker ikke å ligge stille, alt innenfor det samme døgnet, alt egentlig før lunsj.

Tingen er at jeg ikke vet hvordan jeg skal klare å fungere med dette nå. Sitter jeg inne hele dagen vil angsten for ensomheten spise meg opp, men legger jeg planer utsetter jeg meg og alle andre for en situasjon hvor svigningene går helt amokk, og jeg kan bli sint, lei meg, glad, ivrig, sicidal, desperat,alt mulig innenfor kanskje bare et par minutter, og den eneste fellesbetegnelsen jeg finner er at jeg stort sett er forvirret, og frustrert, til det punktet hvor jeg ikke klarer å feste meg ved hva som skjer i lydboka lengre, og jeg glemmer hva vi snakket om flere ganger i en samtale, og hele samtalen er stort sett borte før menneskene har gått.
Jeg kommer meg ikke ut av det, men er redd for å legge meg inn og, for det er jo ikke stabilt ille. Jeg kan ha flere timer innimellom som er gode og, og når jeg har folk hjemme hos meg som prater med meg går det som regel ganske bra, noe jeg også har opplevd når jeg har vært innlagt tidligere.

Jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal gjøre... Jeg er på et hvis redd for å gjøre meg selv eller andre noe, samtidig som jeg ikke kan si hva som egentlig er bra og hjelper meg(å sitte våken døgnet rundt på pcen eller med en lydbok for å holde stabiliteten er vel ikke et bra alternativ i lengden, selv om jeg føler at det hjelper.). Og så har jeg vært så mye innlagt i sommer allerede... Nå har jeg klart meg i hele 8 dager, som er en rekord siden jeg mistet jobben i juni, men jeg er så sliten av å skulle inn og ut og pakke til innleggelser, ikke vite hvordan jeg skal komme meg rundt, men vite at jeg må ut igjen innen tre dager, det om jeg er heldig.

Dette ble langt og sikkert kaotisk nok, så jeg slutter å skrive nå og håper at noen kan komme med noen råd. Har dere noen tips og tanker om hva jeg burde gjøre?
Til forsiden