Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Html5 og css3

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Html5 og css3

mai 27 2022 - 20:12
Hei, prøver å lære meg disse gjennom bøker, lage nettsider og videoer. Har brukt rundt 100 timer til nå på 3 uker, men føler jeg burde kunnet mere.
Er det noen som kan noe om html5 og css3, som kunne vært så snill å lært meg litt mer over skype for eksempel? Usikker på hva jeg kan gi tilbake, penger har jeg ingenting av. Det eneste jeg kan litt om er trening og friluftsliv. Kan betale litt, men har bare 3-4k etter regninger er betalt, så 300-500 kroner i timen har jeg ikke penger til.
Avatar

Det er egentlig

mai 27 2022 - 21:27
ingen særlig grunn til å betale noe som helst for dette. Det ligger gode både videokurs og andre ressurser på nettet.

Jeg jobber med dette til daglig. Er det noe spesielt du trenger hjelp til?
Avatar

Re: Html5 og css3

mai 27 2022 - 23:20
Føler jeg har behov for at noen kan forklare meg litt rundt emnet. For eksempel strukturen på et html oppsett, reglene for å få en hjemmeside til å se grei ut. har blant annet problemer med å forstå hvordan jeg styler linkene på en side til å se bra ut, selv om jeg har lest, sett videoer om emnet og kopierte kodene deres.

Tror jeg vil lære mer om noen kunne fortalt det muntlig til meg i person eller over Skype eller lignende. Så om du hadde giddet det, hadde jeg vært veldig takknemlig!
Avatar

Tar det videre

mai 28 2022 - 08:41
på DM :)
Til forsiden