Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hobbyer og fritid.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hobbyer og fritid.

sep 5 2014 - 23:44
Vi er jo en lett blanding av årsaker til at vi er her, alder og livssituasjoner, så jeg lurer egentlig på hva slags hobber dere har eller hva dere bruker fritiden deres på som gir dere en positiv følelse? :)
Avatar

Hobbyer og fritid

sep 8 2014 - 10:56
Akkurat nå er jeg ned på det nivået at hobbyen min er å drikke kaffe og surfe på nettet. Men håper at energien kommer tilbake slik at jeg får gjort noe annet.

Har kjøpt meg et småbruk, for det å stelle dyr, dyrke litt, holde på i skogen og bygge ting, gir meg mye. Har foreløpig tre hunder og to katter som jeg kan skjemme bort og som gir meg ro, men til neste år håper jeg det blir flere dyr.

Liker også jakt og fiske. Det er både spennende og gir ro. Når følelsene er flate så er det deilig å ha noe som pirrer følelsene en har igjen.

Nå går all energi til å være husmor og mamma, noe som er givende i seg selv, men jeg savner å greie å gjøre noe for min egen del.

Avatar

Re: Hobbyer og fritid.

sep 8 2014 - 12:02
Jeg syntes det er litt vanskelig å skulle svare på hva jeg har som hobby. Det jeg gjør mest for tiden er vel å se på tv serier og spille litt data. Egentlig skulle jeg ønske at jeg fikk spilt mer data men det blir mer tv serier når jeg ikke har noe annet å finne på. Jeg bruker også en del til på å chatte over nettet. Mange vil kanskje ikke kalle dette så sunne interesser siden man heller bør gå ut å treffe andre på ordentlig, men jeg har ikke så mange venner så det blir stort sett ikke så mye mer enn en gang i blandt.

Av mer sunne interesser liker jeg friluftsliv som teltturer og gåturer, men det er mest ålreit å gjøre sammen med andre. For tiden har jeg ikke så mange å gjøre dette med så det blir ikke så mange turer som jeg gjerne kunne tenke meg.

Jeg er medlem på et treningssenter men er ikke så flink til å gå der. Mye fordi det går mest i data når jeg ikke har noe annet å gjøre.
Avatar

Hei på dere

sep 8 2014 - 17:06
Jeg har mange hobbyer , men det er ikke alltid like lett å komme i gang. Jeg driver med litt maling , lager kort, lager smykker,samler på gammelt porselen og andre gamle ting. Det hadde vært moro å høre hva flere av dere holder på med, kanskje vi kan inspirere hverandre? Jeg er også glad i hage og blomster, samt i å være ute i naturen.I dag har jeg vært på sopptur i nærområdet, fant mye flott sopp som ble dagens lunch.Jeg ønsker dere alle en fin dag og kveld.
Avatar

Re: Hobbyer og fritid.

sep 8 2014 - 18:48
Kaffe, iPad og tv serier er hobbyer her også.

Men ellers gjør jeg alt mulig rart så lenge kroppen tilsier det. Håndarbeid i både strikking og hekling går det endel av, maler, noe som heter quilling, tegner, tatoverer, lager møbler og skrur bil :P
Avatar

Re: Hobbyer og fritid.

sep 12 2014 - 16:59
Jeg liker interiør, strikking, gaming, lage ting, sminke og slikt, også har jeg begynt å gå på rulleskøyter. Sikkert ikke så mange hobbyer, men det holder jeg på med på dagene.
Avatar

Re: Hobbyer og fritid.

sep 12 2014 - 17:26
Det blir definitivt mest dataspill, stort sett Counter-Strike og diverse rollespill. I gode perioder liker jeg styrketrening, men har falt ut av det siste året, og om sommeren er det basketball. Ikke veldig mange hobbyer men det er noe :)
Avatar

Hobbyer

sep 12 2014 - 21:07
Hei folkens:-)
Jeg har masse hobbyer...
Har hund, som jeg trener lydighet med og går tur hver dag. Så tegner jeg. Maler i perioder. Skriver dikt i dårlige perioder. Lager kort og album, Strikker hvis jeg trenger sokker... men bare da.. he he.. SÅ er jeg glad i playstation både 3 og 4, men syns det er morsomt å spille når man er to. ikke nødvendigvis for å spille 2 player, men for at kontrollen ikke skal gå i veggen etter 30 forsøk på samme boss... he he he..Liker å fiske, men 7-10 turer i sommerhalvåret kvalifiserer nok neppe til ordet hobby... men fikk akkurat verdens kuleste rosa(ja ROSA) fiskestang:-)
Til forsiden