Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hobbyer/fritidsaktiviteter

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hobbyer/fritidsaktiviteter

feb 28 2023 - 19:19
Jeg har begynt å innse at livet mitt er ganske innholdsløst. Jeg går på jobb, lager middag, slapper av i noen få timer, og legger med ned for å sove. Dette gjentar seg - hver dag. I helgene er jeg stort sett for sliten til å gjøre noe særlig spesielt. Jeg legger meg gjerne ned på sofaen og leser en bok, eller ser en film på Netflix. Mer spennende enn det blir det ikke.

Jeg lurte derfor på om noen av dere har tips til interessante hobbyer/fritidsaktiviteter å begynne med? Alt er av interesse. Jeg kjenner at jeg er nødt til å døyve kjedsomheten med et eller annet.
Avatar

Re: Hobbyer/fritidsaktiviteter

mars 21 2023 - 05:11
Hei hei.

Nå spurte du virkelig et vanskelig spørsmål, for svaret er jo at du kan jo egentlig holde på med hva som helst. Du kan jo ta en øks og gå ut i skogen for å leke tømmermann, ta kurs i pyroteknikk så du kan lage egne raketter, eller kanskje ta sertifikatet på fly så begynner du å dra rundt i et eget Cessna der du bor.

Så satte jeg det litt på spissen her, men poenget er jo at man kan holde på med hva som helst bare man har interesse for det. Jeg ser du skriver noe om å føle seg sliten i helgene, og det kan du jo gjøre noe med gjennom trening. Jeg har selv holdt på med det, og jeg begynte å trene ganske så hardt etter hvert sånn at jeg løp flere mil i marka samt syklet mange mil hver uke. Nå ble jo dette mine hobbyer en lengre periode, så jeg brukte en del tid på det, men kroppen var stort sett ustoppelig i denne perioden. Helt ærlig så følte jeg meg som en maskin etter hvert. Videre så har jeg PC som en av mine vedvarende interesser, og ellers er damping (vaping som man sier på engelsk) for tiden en av mine store gleder. Tidligere har jeg holdt på mye med fridykking og fotografering, eller kombinert hvor jeg hadde GoPro montert på harpunen sånn at jeg filmet at jeg drev å jaktet på fisk. Og nå for tiden bruker jeg internett og forum sånn som dette som en hobby, hvor jeg bruker tiden min på å prøve å veilede andre med de erfaringene jeg har gjort meg så langt i livet, for dette er også en ting som gleder meg en hel del.

Du får tenke litt over hva du tror du kan ha interesse for. Det er sikkert noen hint der hvis du tenker deg om. Hvis du er glad i smak og lukt, så vil jo matlaging være en ting, men også damping synes jeg er utrolig godt samtidig som det demper litt søtsug for de som sliter med sånt. Nå er jo damping noe omstridt om dagen, men det selges jo uten nikotin sånn at smakene i seg selv inneholder ikke så veldig farlige stoffer (så vidt jeg vet hvert fall). Om man begynner å blande disse væskene på egen hånd så kan man også være relativt trygg på at det ikke finnes farlige tilsetningsstoffer, da det finnes sider på nettet som har en oversikt over mye av dette, og da kan man lage bortimot ubegrenset med smaker. Jeg har tatt helt av så jeg har hatt flere titalls dampere de årene jeg har holdt på, og det å lage egne coiler og prøve ut de forskjellige bomullene i mange forskjellige tanker i håp om å finne den ultimate smaken, det synes jeg virkelig har vært gøyalt.

Ble mye om damping her, som sikkert noen kommer til å reagere på. Noen påstår at det er farlig, men jeg har dampet daglig i en god del år nå og jeg har hvert fall ikke opplevd noen problemer enda, så da har jeg ikke det helt store problemet med å anbefale det heller. Poenget mitt var uansett at det kan være hva som helst egentlig. Håper hvert fall at du finner noe å glede deg over, for det gjør jo livet litt bedre når man har noe å holde på med. Og ja, forresten. Kjæledyr kan også være en skikkelig god partner in crime, om det er noe du ønsker. Det har hvert fall vært noen av mine større gleder her i livet.
Til forsiden