Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hjelpløs.... Legene mine forstår ikke meg...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hjelpløs.... Legene mine forstår ikke meg...

juni 4 2015 - 00:56
Jeg har vært deprimert hele livet mitt... eller jeg kan ikke huske hvordan jeg var da jeg var en baby for eks. men så lenge at jeg kan huske har jeg vært deprimert.

Jeg er fra USA og vet at mange tror at amerikansk leger bare gi ut medisin som godteri men jeg virkelig trenger hjelp. Jeg prøver å si til min tereput og fastlege og psykiater at medisinen som jeg er på hjelper ikke nok og at jeg hater meg selv og hver dag er vanskeligere enn den siste, men klarer ikke å si det når jeg snakker anskit til ansikt. Jeg tenker sånn men jeg ser ganske ok ut når jeg er hos legen.

Jeg har sagt mange ganger at jeg ønsker å ta livet mitt men teraputen bare si at det er kun tenker og at hun vet at jeg vil og skal aldri egentlig gjør det. Jeg føler at legene synes at jeg er bare lazy og umotivert og dum eller noe. Jeg sier at jeg har begynt å få panikk for ingen grunn og det har aldri skjedd før og at ting blir vanskeligere hver dag men de sier bare at jeg må ikke tenk på det, jeg må bare tenke at idag alt er ok og derfor jeg er alltid ok.

Jeg føler at de stoler ikke på meg. Og Jeg følger at jeg klarer ikke å si eksakt hvordan jeg egentlig føler.

Jeg har nettopp begynnt med en ny tereput og lurter på om noen hadde noen tips om hvordan man få mot til å si hvordan det egentlig går med meg. Å si at jeg er lei av livet og tenker hver uke hvordan det kunne være å bo i en institusjon hvor jeg trenger ikke å stresse om alt. Livet mitt er kjedelig, jeg nesten ikke jobbe, jeg har ingen venner, jeg bare bruker plass og luft og andres penger. Jeg ikke bidrår noe til samfunnet og føler at livet mitt har ingen mening. Hvorfor vil ikke legene mine forstår det?
Avatar

forespursel sendt

juni 4 2015 - 23:15
Ka gi litt råd. Sliter selv med deprisjoner, så prater gjerne med deg om det.
Sendte venneforespørsel
Avatar

Re: Hjelpløs.... Legene mine forstår ikke meg...

juni 5 2015 - 02:45
Jeg har også opplevd at leger og psykologer ikke ser ut til å bry seg om det man forteller. Eneste rådet jeg kan gi er å mase på de om tilbud og alternativer til å bli bedre. For eksempel spør om det er noen mestringskurs for depresjon, gruppeterapi eller annen typer behandlinger. Hvis man graver og virker genuint opptatt av å bli bedre så tror jeg de forstår lettere at det er et problem der. Skjønner det ikke er lett, og det er ikke alltid man har det overskuddet til å bli bedre heller.
Avatar

takk

juni 19 2015 - 17:28
takk for kommentar alle, whimsical, jeg gikk til usa aa faa DBT behandling, Dialektisk atferdsterapi, se paa dbt.no
jeg er i usa naa og har ikke tilgang til norsk tastaur, bekalger :P
Til forsiden