Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hjelp...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hjelp...

aug 17 2019 - 00:25
Hva gjør jeg når faren til barna mine manipulerer barna til å mislike meg? 

Skal prøve å gjøre dette så kort som mulig. 
Jeg og faren til mine barn gikk fra hverandre for et par år tilbake. Jeg var den som gikk ut av forholdet. Det var et ganske skadelig forhold, han var utøvde aldri fysisk vold mot meg, men det var mye psykisk vold. Han er en manipulerende type, og vet akkurat hvilke svakheter han kan bruke hos både meg og barna våre for å få det som han ønsker. Og han ønsker å skade meg. Han vet at det verste som kunne skjedd meg, er at barna mine ikke vil være med meg. De vil det fortsatt, heldigvis. Og heldigvis forteller det eldste barnet mitt meg hva faren sier om meg (jeg spør ikke, men det kommer opp i dagligdagse samtaler). Han har blant annet sagt at jeg er veldig slem mot han. Han forteller at jeg er syk i hodet mitt, og at jeg ikke er så glad i å være sammen med barna mine!! Dette er bare noen få ting av mange han har fortalt barna om meg. Jeg prøver å ikke synke til hans nivå, og snakker mest positivt om han. Men når jeg får høre at han forteller løgner om meg, klarer jeg ikke annet enn å bli sint. Jeg forteller da barna at jeg "blir litt irritert på pappa, når han sier ting til dere som ikke er sant, for det er ikke greit å lyve om andre". 

Jeg kan ikke snakke med han, for da nekter han bare eller får vridd samtalen til å handle om noe helt annet (helst noe veldig slemt jeg liksom skal ha gjort). 

At han hater meg, får jeg ikke gjort noe med. Han kan bare snakke stygt om meg, for min del, bare IKKE med barna! Det er jo barna dette går utover, det er jo de som står midt i dette!! Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre eller hvordan dette kan løses på best mulig måte.. Noen som har råd/erfaringer?
Avatar

Hei

aug 17 2019 - 06:21
Jeg tenker det viktigste er at dine barn er klar over at du er glad i dem.At du forteller dem dette hele tida at du elsker dem og bryr deg om dem. Det jeg syns du bør gjøre er å bare si det til han at alt dette han sier til barna er det mest barna det går utover.Det er barna det skader.Hvis det fortsetter som før han fortsetter med sitt tenker jeg det viktigste er at barna dine vet at du elsker dem og bryr deg om dem.Det er det de tar med seg når de vokser opp.
Til forsiden