Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hjelp!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hjelp!

mars 5 2018 - 19:53
Litt usikker hvor jeg skal putte denne, men den faller vel under ensomhet og depresjon ville jeg tro.

Søndag kveld startet jeg å få hodet fult av skikkelig rare tanker, alt om at jeg er alene i en alder av snart 30. ingen nære venner eller kolleger på jobb . Selvmordstanker som fosser rundt i hodet, om hvor jeg kan gjøre det og hvilke metoder, alt fra kjøre i fjellvegger, hoppe fra bruer, henge seg, stikke seg med kniv og gud vet hva. Det ble en lang søvnløs natt.
Da dette ikke ga seg bestemte jeg meg for å sende en mail til sjefen at jeg ville komme senere på jobb.
Møtte opp på jobben rundt 10.30 tiden, følte meg uvell, og gikk på doen for å legge meg ned på gulvet, lå der en times tid før jeg klarte reise meg opp og gå ut derfra. Da lurte sjefen på om jeg hadde det bra, og jeg begynte å skjelve, hyper ventilere og kjente smerte i hele kroppen, tårene begynte å trille på og jeg løp ut i bilen hvor jeg ble sittende litt før jeg kjørte avsted.

Nå sitter jeg her 9 timer senere, tankene vandrer vilt enda, kroppen føles mørbanka ut og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. ser for meg at dette blir nok en lang natt.

Noen som har gode råd om hva jeg kan gjøre?
Avatar

Re: Hjelp!

mars 5 2018 - 22:49
Kjenner meg litt igjen, er en slags selv reallisering #midtlivskrise som bruker å dukke opp. Den handler liksom om: Hva har det jeg har holdt på med i livet egentlig? Det viktigste er å overbevise seg om at å ta sitt eget liv ikke akkurat er løsningen på dette problemet. Så det er lurt å se på måter å endre hverdagen sin på slik at en jobber mer mot "målene i livet". For deg virker det mest ut som hele oppdagelsen kom på en og samme timen... Håper det går like fort over!

Eneste rådet jeg kan gi deg som faktisk løser problemet er å prøve å finne dit kall/livsmål/mening eller hva det nå heter. Dette kan være en lang prosess, men det som er en vanlig gjenganger er at du prøver nye ting, f.eks endre hverdagen din med mer meningsfulle handlinger (et sunnt, studer noe, tren, sosialiser, etc.) istedenfor å se på tv'serier og surfe på facebook til du skal gå å legge deg igjen!

Å finne GODE venner er det verre med. Holder selv på å knekke den nøtten. Til no virker det ut som det har med genuinitet å gjøre, hvor de fleste mennesker er redd/vet ikke hvordan de skal være genuin.

Håper du får det bedre!
Til forsiden