Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hjelp..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hjelp..

des 1 2008 - 13:36
Jeg ville bare si at jeg har hatt det vanskelig de siste årene. Det begynte med at ve måtte avlive hunden vår, så døde bestefaren min. Deretter måtte vi gi bort den andre hunden vår fordi den var syk. Etter en stund begynnte jeg å se ting, som ikke var normalt å se. Jeg så folk gå gjennom vegger, gjennom gulv. Jeg kunne også høre mange stemmer. Stemmene og skyggene følger meg den dag i dag, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.. Mange ganger sitter jeg med kniven i hånden og tenker at alt skal bli bra, bare jeg kutter meg over hånden. Men alltid er det noe i veien.. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger. Jeg har mange ganger tenkt at jeg bare er sprø, men jeg vet selv at jeg ser de tingene jeg ser, og hører de tingene jeg hører... Hjelp..
Avatar

Re: Hjelp..

des 4 2008 - 00:05
hei har den følelsen selv , den følelsen om bare få slippe alt. mørket som lukker seg rundt deg i en befriende følse av slapphet. vel det kan føles slik på forhånd. jeg har prøvd og ta mitt eget liv ved 4 anledninger og etterpå har jeg følt meg verre. Men når jeg har sett fjesene til de nermeste etter jeg har våknet på sykehuset får meg til og holde handlingene borte selvom det ikke hadde vært alt så godt. Prøv og husk på de som sitter igjen med følelsen skyld følelsen av og sviktet deg. Jeg lever for andre nå¨og jeg vil ikke påføre de slik smerte for jeg vet så godt hvordan den føles. Vær sterk og ikke mist håpet at det kan forbedre seg . jeg pleier og trøste meg med at på det værste kan det jo bare bli bedre. Musikk er også god terapi ., også husk det er ikke flaut eller dumt og søke hjelp hvis man trenger avlastning fra sine egne følelsser og tanker.
Til forsiden