Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hjelp Katten gjør meg gal.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hjelp Katten gjør meg gal.

mars 26 2018 - 05:34
Si i fra hvis dette ikke passer. Har en kattunge på 9mnd som gjør meg gal. Har akkurat fått inn nye møbler som hun skal absoulutt skal klore på. Har prøvd alt fra si bestemt nei til å spraye sånn sitrus spray, men det virker som hun ikke bryr seg om det. Hva kan jeg gjøre? Lurer sterkt om hun har ADHD
Avatar

Re: Hjelp Katten gjør meg gal.

april 2 2018 - 23:25
Aktiviser henne. Avled henne når hun er på vei mot møblene med leker, kjøp et klorestativ( om du allerede ikke har) og få henne interessert i det.

Katter er sta dyr, de er ikke de som lar seg fortelle hva de skal gjøre, men gjør det de selv vil, hvor og når de vil.
Så bare bli vant med det.
Første katta mi klora knapt på møbler og var generelt et prakteksemplar av en katt... så kom kattefrøken nr 2 i hus. Hun er staere enn et esel og gjør som hun vil, når hun vil og ingenting funker på henne. Har prøvd alle triks i boka. Lost case, men jeg elsker henne for det om :)
Avatar

.

april 3 2018 - 15:10
Åpne døra og spark driten til helvete ut.
Avatar

Re: Hjelp Katten gjør meg gal.

april 5 2018 - 23:47
Du høres ut som en skikkelig katteelsker, Mann-28, særlig det med sparking var virkelig henførende, hi hi...
Avatar

.

april 8 2018 - 16:48
Ja jeg har nå hatt mange katter i min oppvekst, men nå har jeg hund. Dem har da alle vært godt dressert. Viktig å vise hvem som er sjefen i huset.
Avatar

Re: Hjelp Katten gjør meg gal.

april 8 2018 - 17:36
Katter kan ikke ha adhd. Kattunger er som andre unger, de er urolige, ofte umulige og fulle av energi. Ikke kosebamser. Det hjelper verken å rope fy, sparke dem til helvete ut(???) eller å spraye dem med vann? Man skal ikke straffe de med hensikten å skremme, da blir de bare mer umulige. Hvorfor skaffe seg et dyr hvis dere ikke klarer å håndtere dem?

En idé å lese seg opp på dyret før dere skaffer det. Stakkars.
Til forsiden