Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hjelp...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hjelp...

mai 7 2012 - 17:50
Takk til dere som har lagt meg til som venn og sendt meg meldinger, beklager at jeg ikke har svart dere..

Jeg har rett og slett ikke hatt energi til å svare, selv om jeg har villet..Jeg er så nedfor og lei av alt nå...Vet ikke hva jeg skal gjøre. Det føles som on noe inni meg er ordentlig ødelagt og ikke kan repareres. Vanskelig å beskrive, men det er helt klart ikke en god følelse...

Iløpet av den siste uka har jeg sagt opp jobben, kuttet meg selv igjen, trukket meg selv tilbake fra sosial kontakt og nå føles det som om jeg har et sammenbrudd. Jeg vil flytte ut fra samboeren min og finne noe eget, jeg takler ikke å bo sammen med han mer. Men vanskelig å flytte ut uten fast jobb og kan ikke la samboeren sitte igjen med leia her, han kan ikke betale sin halvpart en gang.

Mange ting har gnagd på meg så lenge og nå har det vel nådd en grense tenker jeg.

Nå sitter jeg i senga og drikker øl, min form for selvmedisinering. Vet at det ikke er bra, men driter i det nå for å være ærlig. Vil bare rømme litt og der er alkoholen bra..

Herregud, trist at det skal være mulig å føle seg så totalt ubrukelig og trist.

Beklager for et usammenhengende og veldig negativt innlegg, men jeg må bare få ut noen følelser nå og dette var det eneste jeg kunne tenke på.


Til forsiden