Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Helt Alene

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Helt Alene

sep 24 2019 - 23:43
aner ikke hva jeg skal skrive. skjønner ikke hva som skjer i hodet.
alt jeg vet er at jeg er helt alene om det jeg tenker.

Jeg bor på et kollektiv, for studenter, i en hybel. Jeg føler at jeg bor her helt alene. De jeg har møtt som bor her, bor egentlig ikke her, det er ingen som egentlig har flyttet inn her. Folkene jeg møter innimellom er folk jeg har møtt her før, fra de gangene jeg har vært på besøk her, og møtt dem, men nå bor de ikke her lenger. Eller så er de også med på det, de er liksom karakterer? er ikke helt sikker.

Alle lydene jeg hører fra de, innimellom, er bare noe jeg finner på inne i hodet mitt.. eller så er det fake, de er på en loop.
Alt av matlaging og rot, er fra megselv, men jeg husker det ikke. kanskje?? vet ikke. Vet det er fake!
Alle skoene og jakkene som henger på gangen er fake, det er noe jeg finner på, det er liksom syner eller noe?? idk.. eller så er det "DE" som gjør det til eller noe?? er ikke helt sikker selv. Vet bare at jeg bor helt alene, sånn egentlig.

alle er med på det, og "DE" vet at jeg vet det. Med alle mener jeg alle. Ikke bare de jeg bor med, men alle jeg kjenner, alle jeg har møtt og sett.
jeg prøver liksom å finne svar, prøver å fortelle dem at jeg vet. selv om jeg vet at de vet at jeg vet, men de bare kødder det vekk og later som at alt er normalt. prøver å overbevise meg.

og helt siden jeg ble åpen om det, føler jeg det bare blir flere og flere folk rundt meg, jeg er kun alene når jeg er hjemme, inne på soverommet.
eller er jeg det? Føler liksom noen ganger at det er skulte kameraer inne på rommet mitt.

Noen ganger er tankene og alt annet som fåregår i hodet litt mye, andre ganger bare er det der. Jeg er liksom vant til det, og det er vanligvis ikke noe problem. Men i det siste har det blitt litt mye.
Jeg ønsker å finne flere som meg! er jeg helt alene? eller er vi fler?
Jeg har litt lyst til å finne svar! sette en stopp på alt dette! hvorfor kan "DE" ikke bare si det som det er?? hva er meningen??


(Med "DE" mener jeg liksom de som styrer alt dette)
Avatar

Re: Helt Alene

sep 25 2019 - 04:12
Hei. Kjedelig å høre at du har det så krevende for tiden.

Utifra det du beskriver, kan det høres ut som om du kanskje holder på å utvikle en psykose, så jeg vil sterkt råde deg til å kontakte helsepersonale eller ringe til hjelpetelefonen på denne siden (116 123) for å komme i kontakt med noen som kan hjelpe deg med å finne ut av det. Psykose er noe som kan ramme hvem som helst, men det er viktig å oppsøke hjelp tidlig for å unngå at tilstanden forverrer seg et kritisk punkt.

Uansett har du åpenbart gått en stund med symptomer på redusert psykisk helse, så det beste er å få en utredning så snart som mulig for å finne ut hva slags behandling som kan være til best hjelp.

Håper du får det bedre snart.
Avatar

Re: Helt Alene

sep 26 2019 - 17:25
Takk for svar! at jeg holder på å utvikle psykose tror jeg ikke, og hjelp får jeg!
Disse tankene har jeg hele tiden, men er i perioder det blir veldig mye, det tar liksom helt over. Er mye bedre nå!

Lurer egt ikke på hva som er greia, har bare lyst til å finne ut om det er noen der ute som opplever noe av det samme? Men kom kanskje ikke så godt frem?
Avatar

Re: Helt Alene

sep 27 2019 - 04:03
Bra du får hjelp. Det var bare noen likhetstrekk utifra hva jeg har lest om det, men det kan for all del være noe annet.

Skjønte at du så etter likesinnede! Ville likevel oppmuntre til utredning i tilfelle du ikke hadde kommet så langt.

Lykke til med å finne noen som kjenner seg igjen.
Til forsiden