Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Helsevesen, NAV, Forvaltning

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Helsevesen, NAV, Forvaltning

jan 27 2018 - 15:32
Jeg ønsker å komme i kontakt med andre som har fått livene sine påvirket i negativ forstand av mennesker i "systemet" som på sin side aldri må stå til ansvar for sine handlinger. Snakker om lovbrudd og annen urett som en må svelge. For mitt vedkommende har det nesten tatt over hele livet mitt og jeg klarer ikke å legge det fra meg, men har ingen å snakke med om noe av det så håper at det finnes andre som meg. Som er lei, sinna og som kanskje også nekter å godta dette.
Avatar

Bump

feb 2 2018 - 19:45
Eller opp på norsk - ingen som har slike erfaringer?
Avatar

Hei

mars 11 2018 - 15:33
Det er slik jeg også har det! Men jeg klarer ikke å legge det fra meg og det at du har kjempet i 22 år og fått det slik som følge, burde verken du eller andre akseptere, mens de får gå til sine fine liv uten den minste konsekvens. Jeg også har problemer med å kommunisere med andre som følge, får ikke til å gjøre ting lenger, aller minst skrive og fokusere på noe konstruktivt, har mistet helt mestringsfølelsen og den følger meg hver dag i mitt eget hjem. Det var årsaken til at jeg skrev innlegget for jeg tenker at gitt at mitt liv er over, dette er slik tilværelsen ble, så kan man gå ut med et "brak" og ta affære. Har forsont meg med at døden nå ser ut til å være neste milepæl for meg og derfor forsøker jeg å finne ut hva man kan og skal gjøre som sine siste handlinger i denne verden. Håper det er flere, vet at det er flere som har det slik. Vurderer å starte en nettside, vurderer å henge ut enkelte, vurderer hevn - forferdelig tunge og mørke tanker som gjør at jeg gråter over at det har blitt slik og likevel går de ikke bort. Ingen kommer, det gjør vondt hele tiden og man sitter slik og føler seg maktesløs uten snev av støttespillere. Men det å ikke klare å ivareta rettigheter og føle seg maktesløs. En kan sende en "serviceklage" eller forsøke å klage til forvaltningen som ggjør vondt verre.

Vet at det høres sutrete ut og at svært få ville blitt med på å ta kampen siden det er en kamp man ikke kan vinne i utgangspunktet, men hvilke valg har man? Det er kampen mot enkelte jævler som tross alt er personer og ikke et helt system, så en slik kamp kan man vinne. For all del, snakker i utgangspunktet om en kamp innenfor lovens rammer, men det er jo den som en ikke har sjanse til å ta eller vinne frem med. Når de selv ikke følger spillereglene, hvorfor må vi?

Men utenom krig og slikt, hvis det er noe jeg kan gjøre for å bidra positivt i ditt liv, gjør jeg mer enn gjerne det! Det er vel fraværet av noe oppløftende og meninigsfullt, glede og annet som gjør at man er der man er med de tanker man har. Ensomheten er kanskje spesielt tung for min del.

Takk igjen for melding og håper virkelig ikke at du gir opp! Send meg en PM før den tid :-)
Til forsiden