Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Heks!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Heks!

okt 17 2020 - 23:54
Jeg så den ene hekse-skoen hennes ute i gangen, da tenkte jeg; hun er faktisk ei heks! Det viste seg at det stemte, så ikke sopelimen hennes noe sted, men den ene skoen jeg så var nok til å overbevise meg! For det var faktisk en hekse-sko! Det viste seg at jeg hadde rett, hun var ei heks. Det har STORE konsekvenser å være sammen med ei heks, så ikke bli sammen med ei heks. Vær på vakt!
Avatar

Re: Heks!

okt 18 2020 - 00:26
Innlegget er ulest.
Heksa ødela meg, hun kommer fra Blokksberg! Sorte spisse sko, need I say more?
Avatar

Re: Heks!

okt 18 2020 - 10:15
Du er nok inne i en dårlig periode akkurat nå. Trenger jeg si mer?
Avatar

Re: Heks!

okt 18 2020 - 10:43
Så et annet nylig innlegg der du spurte om du burde oppsøke traumebehandling. JA, du bør oppsøke en eller annen for for behandling. Nå har jeg sett innleggene dine over tid, som jevnt over inneholder samme intensitet av utfordringer. Det er gjerne ikke mulig å frigjøre seg fra disse tingene på egenhånd når det har manifestert seg i den grad det har gjort hos deg. Det er normalt å slite med å regulere følelser når man sliter mentalt, men når overvekten av det negative vedvarer over lenger tid, da er det på tide å oppsøke hjelp.
Avatar

Re: Heks!

okt 19 2020 - 20:09
Hei, og takk for svar alle sammen, takk for at dere bryr dere. Livet er en smule vanskelig akkurat nå. Men jeg har tro på at det atter en gang skal bli bedre! Håper dere har en fin kveld.
Avatar

Re: Heks!

okt 19 2020 - 21:23
Tusen takk for omtanken Trondheim2020, den setter jeg virkelig pris på skal du vite! Det går litt bedre i kveld og jeg har allerede en time på onsdag til de som følger meg opp i helsetjenesten, skal snakke ordentlig med dem da. Beklager at jeg endret svaret mitt, men tenkte at jeg skulle gjøre det før noen rakk å skrive. Du virker til å ha en del innsikt og det settes veldig pris på, takk for fint svar, håper kvelden din er god.
Avatar

Re: Heks!

okt 21 2020 - 02:27
Takk for fint svar igjen Trondheim2020
Det er sant som du sier!
Håper kvelden din er god.
Til forsiden