Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hei, tenkte bare og presentere meg selv

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hei, tenkte bare og presentere meg selv

juli 11 2012 - 03:48
Hei :-)

Aldri vært medlem av noe forum tidligere, så håper dette innlegget havner på rett plass !

Jeg er ei jente på 22 år som har slitt med angst og depresjon siden jeg var veldig ung og har hatt psykolog siden jeg var 14 og prøvd en god del behandlinger uten hell..

Mye har gått meg i mot og mye fælt har skjedd, mye jeg aldri har turt og snakke åpent om det med noen.. Derfor vil jeg nå prøve meg litt innpå her, for å få ut litt tanker og følelser anonymt med personer som deler mange av de samme problemene.

Ellers har jeg hatt den samme kjæresten i litt over 7 år som jeg bor sammen med. Forholdet har hatt veldig STORE problemer i tider, men er nå stabilt og vi begge har det veldig bra sammen

Jeg jobber ikke fortiden, men er planlagt/avtalt at jeg skal prøve og jobbe i en skjermet virksomhet fra slutten av August da alle jobber jeg har hatt tidligere ikke har gått så bra. Men, er såppas lei situasjonen jeg er i og jeg føler det virkelig er påtide og få gjort noe !

Det var litt om meg som jeg kom på nå ! Håper jeg blir tatt godt imot :-)
Avatar

Re: Hei, tenkte bare og presentere meg selv

juli 11 2012 - 08:51
Velkommen :) Håper du får lest litt og snakket/skrevet med noen her med de samme problemene!
Til forsiden