Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hasj

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hasj

juli 14 2021 - 23:40
Er i et forhold visste dette om han da eg møtte han…han røyker hasj han sa han sluttet..Eg synes det er veldig vondt da han løy om det kunne ikke han bare ha sagt det.Eg er no her for han og eg vet godt hva han er da eg møtte han.Er det feil av meg og være sammen med noe eg ikke er så begeistret over hasj.Eg sier ikke noe vondt om det til han men han vet da at eg ikke liker det..men eg vet ikke lenger hva eg skal gjøre eg liker ikke løgn eg føler meg som ingenting no.Har ikke lyst å støtte noe av hasj bruket hans lengre.Eg trudde han så meg som noen så respekterte han og det han gjorde.Og se for meg han bor sammen med meg og ruser seg heile tiden eg vet ikke om eg kan være glad rundt noe sånt.
Er det noen som forstår noe av dette?
Avatar

Re: Hasj

juli 15 2021 - 11:41
Det eneste jeg forstår er at det egentlig ikke er hasj som er problemet her, men at han ikke snakker sant til deg. Om du vil godta det er helt opp til deg.
Avatar

Re: Hasj

juli 18 2021 - 17:33
Om du ikke kan være glad rundt noen som ruser seg er det to løsninger. Enten må han gi opp rus eller så må du forlate han.
Til forsiden