Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Har medisiner hjulpet deg?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Har medisiner hjulpet deg?

mars 28 2011 - 13:53
Har lyst til å høre fra andre om de har fått god hjelp av medisiner. Selv bruker jeg to medisiner som jeg synes hjelper, men den største hjelpen er hva jeg greier å gjøre selv slik at det kan skje en positiv forandring.
Avatar

Re: Har medisiner hjulpet deg?

mars 28 2011 - 23:29
Medisiner hjalp meg til å forstå at medisiner ikke er bra for meg. Jeg har bedre effekt av trening og kosthold enn av medisiner. Var en viss effekt men å tusle rundt i koma var ikke helt min greie. Det ble farlig å kjøre bil og man klarte generelt sett veldig lite.
Gikk også opp 30 kg på den første pillekuren så det var ikke mitt livs beste opplevelse.
Testet en annen og den gjorde at følelsene forsvant helt og man ga rett og slett f.. En kunne gjøre ting av gammel vane men ingenting betydde egentlig noe. Føltes tomt og kaldt. Var også fryktløs så kunne fort havnet i farlige situasjoner. Jobbet i høyden akkurat når man testet ut så det var det eneste positive. Har nemlig høydeskrekk til vanlig.
De siste tabbisene jeg prøvde gjorde at jeg ikke orket noe. Alt var et slit og det kjentes ut som at hjertet gikk ned på et par prosent. Jeg kunne heller ikke lenger finne pulsen på meg selv. Å sette seg ned etter å ha gått opp en liten bakke er ikke direkte artig. Ei heller å føle seg konstant utmattet.
Fant i grunn ut at jeg heller vil ta opp kampen uten disse medikamentene og har hatt veldig god effekt i etterkant. Hadde komplett stagnasjon mens man knasket smurfedrops.
Det er noen som opplever god effekt av tabbiser men for min del så virker det som at det bare er symptombehandling og man kan miste litt fokus om man får tvangskjørt seg ved hjelp av slikt.
En må nok finne ut av hva som passer best i sitt eget tilfelle men jeg vil ikke gi noen anbefalinger til å ta imot tabletter med mindre det er absolutt nødvendig.
Avatar

Re: Har medisiner hjulpet deg?

mars 29 2011 - 00:06
Har vel i grunn samme erfaring som Johnny81 .
Avatar

Re: Har medisiner hjulpet deg?

mars 29 2011 - 12:24
Jeg har fått et nytt liv takket være medisiner. Det er mange som snakker om at de blir flate følelsesmessig, men for meg kommer heller følelsene mer frem fordi stress, angst og forvirring ikke skygger over alt annet. I tillegg holder bena seg på bakken. Jeg også la på meg av de medisnene jeg tok før, men nå har jeg fått noen nye som ikke har den bivirkningen. Jeg er veldig fornøyd. Jeg har akseptert at jeg må bruke medisiner hver dag resten av livet. Det er en liten pris å betale for å fungere tilnærmet normalt. Trening, en god døgnrytme og en sunn livsstil hjelper også på, men er i mitt tilfelle ikke tilstrekkelig.
Avatar

Re: Har medisiner hjulpet deg?

mars 30 2011 - 13:10
Jeg har også gode og dårlige erfaringer med medisiner. De første erfaringene mine var negative noe som gjorde at jeg fikk imot medisiner og prøve flere. Men jeg så jo at livet forble ganske uforandret og skjønte at jeg trenger vel litt drahjelp og så at de som brukte medisiner faktisk fungerte bedre enn meg. Dette gjorde at jeg ville forsøke andre medisiner igjen. Jeg ble også anbefalt dette av fastlegen. Hun mente jeg ikke hadde prøvd mange nok. Nå har jeg funnet to som jeg er ganske fornøyd med. De virker ikke dopende og jeg kan kjøre bil. Men det gjelder som sagt å prøve og feile. Jeg har også tro på at medisiner faktisk kan virke avlastende i forhold til de verste symptomene og kanskje gjøre at man får litt mer overskudd til å ta fatt på oppgavene i livet sitt.
Til forsiden