Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Har du vert igjennom det samme? Eller føler det samme?, vel, hjelp meg

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Har du vert igjennom det samme? Eller føler det samme?, vel, hjelp meg

juni 21 2015 - 11:07
Sliter veldig med depresjon, depersonalisering og angstanfall.
Er på en aldren av 14 og har slitt med dette i ca siden jul. Denne depersonaliseringen (uvirkelighetsfølelse) fikk jeg etter et juleball jeg hadde vert på. Jeg måtte dra hjem tidelig fordi jeg ble så utrolig dårlig og alt ble så rart. Grunnen jeg tror hvorfor jeg ble sånn, var fordi der var et blinkelys, som gjorde slik at det såg ut som alt var bilde for bilde. Men har også etterkvart har jeg bare utviklet depresjon og angstanfall. Dette er noe som er sterkest om morgon og kvelden. Klarer ikke å skjønne at dette er real life og jaa, det er bare rart å vere meg! Liksom, hvordan kan jeg se med øynene? Forklarer ikke detaljert nå, men håper dere har noen gode tips til meg. For kanskje jeg finner en metode som kan hjelpe meg godt videre i livet.
Avatar

Re: Har du vert igjennom det samme? Eller føler det samme?, vel, hjelp meg

juli 5 2015 - 20:19
Kanskje bare gå ut, helst der det er natur hvis det finnes der du bor. Se på alt rundt deg. Himmelen, skyene, trærne og blomstene. samtidig skal du fortelle deg selv det du ser. "Her er jeg, der er himmelen, der er vegen, solen osv"
Til forsiden