Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Handlingslammelse

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Handlingslammelse

jan 1 2022 - 18:19
Jeg er stuck i at jeg ikke gjør det som skal til for å føle fremgang (inspirert av Enydag tråden). Jeg stopper meg selv på en eller annen måte! Noen med samme erfaringer? Vil gjerne gjerne dele og ta imot!
Klem, klem
Avatar

Re: Handlingslammelse

jan 1 2022 - 20:17
Det var synd å høre. Kjenner meg igjen. Vet du hvilke tanker det er som gjør at du stopper deg selv? Hos meg har det mye med stolthet å gjøre tror jeg, i hvert fall i forhold til å delta på opplegg som er tilrettelagt for de som av ulike årsaker har havnet på utsiden. Jeg vet i hvert fall at jeg har mye frykt i meg som gjør at jeg sitter fast i livet, pluss jeg er så alt for flink til å se problemer ved ting, i stedet for muligheter som kanskje ligger der! Jeg tror jeg må bli flinkere til å være kritisk til de negative tankene mine. En annen ting er at jeg er flink til å unngå ubehag og derfor blir værende innenfor komfortsonen min, men der skjer det jo ingenting, der er det stillstands. Det å finne tak i de tankene man tenker og gå dem etter i sømmene, eller hva det heter, det er kanskje ikke så lett/enkelt, men jeg tenker det er tanker som ofte avgjør hva det er vi gjør/ikke gjør.
Til forsiden