Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Han truer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Han truer

nov 10 2019 - 21:09
Hei

Jeg vil slå opp med kjæresten min fordi han er ikke snill med meg, han blir veldig fort sint og sjalu. Jeg får ikke alltid lov til å gå ut og han må alltid vite hvem jeg skal være med om jeg går ut, av og til ringer han meg for å sjekke at jeg ikke er med noen andre enn jeg har sagt. Han vet at jeg har slitt med mat og spiseforstyrrelse men fortsatt spør han meg så og si hver dag om jeg har gått ned i vekt eller om jeg fortsatt trener som jeg burde. Han blir ofte sint og kaller meg diverse ting og sier at jeg får han så stresset at han mister håret.
Han sjekker meldingene mine på mobilen og må se på når jeg åpner snapchat bilder, han ser også igjennom bildene mine på mobilen. som om han leter etter noe å angripe meg for. alt dette sårer meg veldig og gjør meg veldig usikker på meg selv, så mye at jeg bare vil dra.
Men han sier samtidig at hvis jeg ikke er sammen med han så vil han skade seg selv eller han føler han kommer til å ta livet sitt om han ikke har meg lenger.

Derfor er jeg livredd for at hvis jeg slår opp med han så kommer jeg til å være grunnen til at noen skader seg eller tar livet sitt. Jeg føler meg nesten litt fanget.
Hvordan skal jeg komme meg ut av dette? eller bør jeg ta meg sammen og bli i forholdet? Er det egentlig jeg som gjør noe galt i forholdet?
Avatar

Re: Han truer

nov 10 2019 - 21:30
Sånn skal ikke et forhold være! Partnere skal bygge hverandre opp, ikke bryte hverandre ned, så det han driver med er ren mishandling i form av psykisk vold.

Finn et lokalt krisesenter som kan hjelpe deg med å finne en vei ut av situasjonen du er i. Du kan være anonym og alle tjenester er gratis.
Avatar

Re: Han truer

nov 10 2019 - 21:44
I et gjensidig forhold trenger man ikke å bli overvåket av partneren sin. Kjærlighet er å gi uten å kreve noe tilbake, og det virker som om partneren din ikke er trygg på seg selv, slik at han heller forsøker å dominere deg. Jeg ville ikke likt å forbli i et slikt forhold og ville så snart som mulig forsøkt å komme meg ut av forholdet. Som personen over skrev, så kan det hjelpe å snakke med noen som kan hjelpe deg ut av situasjonen din. Lykke til!
Til forsiden