Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Han har tre barn fra før

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Han har tre barn fra før

mars 11 2012 - 15:14
Jeg har det veldig godt om dagen og føler verden har smilt litt ekstra til meg den siste tiden. Jeg er forelsket, og det er vel en av de beste følelse man kan tenke seg.

Mannen jeg nylig har truffet gir meg masse kjærlighet og jeg har lyst til å være nær han hele tiden. Jeg føler meg så bra, rolig og balansert når jeg er sammen med han.

Om det bare hadde vært oss to å tenke på hadde det vel nesten vært for godt til å være sant.

Det er jo ofte slik i livet at man må se baksiden av medaljen også.
Jeg tror det er mulig å få baksiden til å bli like blank og fin som forsiden, men det koster gjerne litt ekstra.

I korte fakta kan jeg si at jeg er i slutten av 20årene, har ingen barn og vært alene ganske lenge nå. Mannen jeg har truffet er på min alder, vært gift og har tre barn alle under seks år.

Så dette er vel utfordringene jeg står ovenfor.
-Ønsker jeg å bli stemor?
-Ønsker jeg å dele kjæresten min med 3 andre?
-Ønsker jeg en evig kontakt med en X?

Det er vanskelig å svare på . Det finnes jo heller ingen fasitsvar.
Jeg lurer vel egentlig på om det er noen der ute som er eller har vært i en liknende situasjon?

Hilsen forelsket og litt reddAvatar

Re: Han har tre barn fra før

mars 11 2012 - 15:24
Det første jeg tenker er at dette er noe du finner ut av etterhvert. Du skriver jo at du har truffet denne mannen ganske nylig.
Videre er det slik at en pappa kommer alltid til å sette barna sine i førsterekke. Det sier seg selv, men det trenger da heller ikke å være negativt:)
Her er det han som har lenket seg til noe resten av livet - ikke du.
Finner du ut at han ikke er noe for deg så er det bare å trekke seg ut.
Men ta tiden til hjelp du, og ikke bestem deg for fort.
Avatar

Re: Han har tre barn fra før

mars 11 2012 - 19:46
Det er jo bare å ta tiden til hjelp med tre barn skal dere ikke hoppe i det ihvertfall. Men det er en viktig ting å tenke på og ta opp tidelig før du er så forelsket at du ikke kan leve uten mannen.
Du sa du ikke har barn og han har 3. her bør du vite hva som er viktig for deg. Er det viktig for deg å få barn og i så fall hvor mange. Eller er det greit om du ikke får egene barn. Når du vet hvor du selv står må du snakke med han om han er ferdig med barn, kan tenke seg en til i framtiden eller to til også videre og se om dere ender opp på et sted hvor dere er enige. For om du ikke kan se for deg et liv uten et eller flere barn som er dine. og han absolutt ikke ønsker flere barn for han har alt 3, ja da gjør du best i å trekke deg fra dette før det blir for vondt å gå.
Avatar

Re: Han har tre barn fra før

mars 19 2012 - 11:27
Jeg har havnet i akkurat samme situasjon, bortsett fra at den er mye mye vanskeligere. I tillegg til tre barn fra før er han steril .. Hjernen og fornuften sier en ting, men hjertet en annen.. Jeg elsker han virkelig, og kunne så ønske ting ikke var sånn. stebarna kunne jeg alltids leve med, men det at jeg ikke kan få egne er vanskelig..jeg vet jeg burde trekke meg ut men klarer ikke. Han er så god...
Jeg vet jeg kommer til å gå på en smell..
Til forsiden