Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Håpløst Forelsket Og Deprimert

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Håpløst Forelsket Og Deprimert

nov 1 2017 - 00:17
Hei, Jeg er en jente på snart 20 år som går første året på høyskolen.
I løpet av den tiden jeg har gått på høyskolen (ca 3 måneder) så har jeg blitt veldig forelsket i en gutt i klassen min. Vi snakker sammen ofte og henger sammen på fest. Han setter seg ofte med meg og tuller med meg, på en måte som jeg tar som flørting.
Jeg fikk vite at han har kjæreste, noe som jeg selfølgelig synes er veldig kjipt, men oppførelsen hans er fortsatt den samme. Han behandler meg som en bestevenn, men når jeg spørr han så sier han at han "ikke vil ha flere bestevenner". Han holder rundt meg noen ganger og "tuller" med meg hele tiden, han har gitt meg kallenavn og alt. Jeg blir bare helt forvirret og skjønner ikke hvorfor han oppfører seg sånn mot meg da han vet at jeg liker han og han har kjæreste? Jeg er vandt med at gutter som vet at jeg liker dem prøver å holde seg unna? I hvertfall når de har kjæreste/liker noen andre?
Jeg blir helt gal av å tenke på det, og jeg klarer ikke å slutte å tenke på han, og hvordan jeg skulle ønske at han bare kunne være min.
Noen som har hatt en slik opplevelse før? Noen som skjønner hvordan jeg har det, eller hva jeg kan gjøre? Trenger hjelp, vet ikke hvem andre jeg skal snakke med dette om.
Håper noen svarer meg :)
Avatar

Re: Håpløst Forelsket Og Deprimert

nov 1 2017 - 11:44
Hvis han var din, ville du sannsynligvis måtte leve med at han flørter med andre slik som han gjør med deg.

Jeg har nylig lånt filmen Bare Bea på biblioteket, og der var det en sånn flørtegutt som opptrådte noe lignende, og når Bea gjorde slutt med ham uttalte han at det var bare han som kunne dumpe jenter, jenter kunne ikke dumpe ham.

Du behøver ikke gjøre noe drastisk eller dramatisk, du kan bare finne en eller to hyggelige personer i klassen og vende din oppmerksomhet mot i stedet. Gi også studiet ditt oppmerksomhet. Ta med deg den gode selvfølelsen opplevelsen med gutten kanskje har gitt deg og vend deg sakte men sikkert bort fra ham og over til andre mennesker som har en oppførsel du er tryggere på.
Avatar

Hei

nov 1 2017 - 14:15
Hadde jeg vært deg hadde jeg tatt en prat med han & fortalt kort og greit akkurat hva du sier her, det er jo tydelig at dere har en kjemi sammen & det er nødvendigvis ikke slik som ovenfor sier at han går rundt og gjør det med andre eller vil gjøre det i fremtiden, en vet aldri når en treffer den rette & med den rette ville han selvfølgelig ikke gjort det.
Kanskje han møtte sin nåværende kjæreste i fylla & føler ikke passer sammen eller lignende. Det kan være mange årsaker som jeg eller ovenfor ikke har peiling på.

Ta en prat med han & følg magefølelsen din. DIN og ikke andres. :)
Avatar

Re: Håpløst Forelsket Og Deprimert

nov 1 2017 - 15:06
Det er interessant å lese forskjellige meninger, det har hvertfall ofte hjulpet meg til å finne bedre ut av hva jeg mener, så meningsuttrykk med uenighet er verdifullt.

Det høres for meg ut som at dearstranger trenger å få tilbake litt mer kontroll i livet sitt, og da kan det å posjonere ut oppmerksomheten sin på både studier og flere venner være en måte.

"ikke vil ha flere bestevenner" har han svart da hun spurte.

Jeg er dessverre ikke så sikker på at "den rette" kurerer en slik oppførsel, men det hadde jo vært flott.
Avatar

Re: Håpløst Forelsket Og Deprimert

nov 1 2017 - 15:23
Kjærlighet kan komme på dårlige tidspunkt og det er ikke barebare å forlate en man er sammen med, så kanskje han vil se det litt an bare for å være sikker på at det han gjør feil, er riktig.
Avatar

Re: Håpløst Forelsket Og Deprimert

nov 1 2017 - 16:49
Helt enig i det du sier der, forskjellige meninger & synspunkt & være åpen for andre er utrolig verdifult. :)
Er selvfølgelig enig at å porsjonere riktige doser på venner og studier er ganske fornuftig, men at han ikke vil ha bestevenner, så lener jeg meg mot at han prøver seg frem i farvannet for å se om det er "trygt" utifra det jeg leste så er inntrykket at det er en god kjemi der.

Vet selvfølgelig at det ikke er rette måten å gjøre ting på i forhold til andre parten, men er jo endel informasjon en ikke vet om fra den siden også så blir litt vanskelig å si konkret så er det noe med alder også. Ikke ta meg feil at man kan skylde på alder eller noe, men en vokser for hvert år som går med nye erfaringer, prøving og feiling, & mye feil har nok de fleste av oss gjort og lært uten at vi behøver å bli "dømt" for alltid eller at vi alltid vil ha visse trekk ved oss resten av livet.

Følg mage følelse og hjertet er mitt råd med en god prat med denne personen, men greit å ta et par skritt tilbake og tenke godt over ting før man hopper ut i det.

Avatar

Re: Håpløst Forelsket Og Deprimert

nov 1 2017 - 19:26
Jeg sitter med et inntrykkav ut fra atferden hans, at han er en som leker med følelsene til dearstranger, det er derfor jeg kan virke litt "negativ". Han flørter i vei på ganske nærgående og effektfulle måter, men avviser noe forpliktende, og deretter fortsetter å flørte igjen. Han har åpenbart forstått at hun er veldig forelsket, men flørter likevel og er avvisende til noe som hun vil. Jeg synes det høres hjerterått ut.
Avatar

Re: Håpløst Forelsket Og Deprimert

nov 1 2017 - 19:41
Du kan selvfølgelig ha rett, men muligheten for feil ligger der nå uansett, er jo mulig han virkelig er interresert, men usikker hva hun vil. Mangler litt informasjon for min del før jeg dømmer noen her. Håper uansett det ordner seg for deg, Dearstranger, på den ene eller andre måten. :)
Til forsiden