Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

HVA GJØR DERE FOR Å GJØRE ANDRE GLADE?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

HVA GJØR DERE FOR Å GJØRE ANDRE GLADE?

feb 13 2012 - 17:03
Heeei.
Jeg er bare nysgjerrig på hva andre gjør for å gjøre andre glade. Hadde vært supert om noen sendte noen svar. :-) Har så lyst til å være en god venn mot vennene mine og familien, så skriv inn noen ting som dere gjør.

Og hva liker dere at vennene deres gjør mot dere ? =)
Avatar

Re: HVA GJØR DERE FOR Å GJØRE ANDRE GLADE?

feb 14 2012 - 10:40
Hei!

Jeg er kansje ikke skikket til å svare for jeg går på senter mot incsest men der borte så er jeg ærig nå med føelsene mine når jeg føler meg trigget og går fra å være 38 år til å bli et barn igjen pga en spesiell situasjon som setter i gang noe i meg så fortelller jeg dem det og da blir de glade. Nå er det alltid en ansatt til stede da...men alikavel. Når jeg kommmer ut med min personlighet da blir dem glade. Når de forstår hva jeg sier fordi vi alle sliter med det samme. Det er viktig å finne folk som forstår deg eller et miljø du kan føle deg avslappet i. Så kan du spontant sette ord på føelsene dine og dine ønsker. Sånn gjør jeg det. Sånn liker jeg at andre er også.
Avatar

Re: HVA GJØR DERE FOR Å GJØRE ANDRE GLADE?

feb 15 2012 - 14:28
Hei! Kjempefint spørsmål.
Er jo litt forskjellig hvilke resurser man har og hva man selv og den man skal gjøre glad liker å holde på med :)
Jeg er en litt kreativ type, så kan feks lage et spesielt kort (eller andre ting) og gi bort uten noen spesiell grunn. Om noen er syke kan jeg pakke sammen utstyr til lunsj eller middag og stikke innom for å lage mat og ordne litt praktiske saker. Jeg inviterer andre med på aktiviteter jeg vet de liker, finner på litt overraskelser og sånt noe. Ellers så prøver jeg å være flink til å si hva jeg setter pris på med andre, gi komplimenter, etc.
Å gi tid, oppmerksomhet, og virkelig "se" personen man har foran seg, er vel egentlig essensen i relasjoner, er det ikke?? :)
Bare vær deg selv, og bruk det i deg du vet andre setter pris på.:)
Til forsiden