Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

HVA ER KJÆRLIGHET?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

HVA ER KJÆRLIGHET?

jan 12 2014 - 18:31
Kjære medmennesker jeg fikk en veldig sterk ønske om å få lov til å dele kjærlighetens lov-loven om tiltrekning,prinsippene bak og hvordan den fungerer i praksis.
Noen har kanskje hørt om den ,mens andre er helt blank,uansett så håper jeg at dere tar dere tid til å tenke igjennom og prøver å forstå ,før dere avfeier det som vrøvl basert på fatasier som ikke har rot i virkeligheten.
Jeg kan love at uanstt hvor håpløst livet deres hittil har vært,vil alt bli forandret til det bedre.Dere vil se alt med nye øyne.
LYKKE TIL
KJÆRLIGHETENS LOV:Begrepet kjærlighet,handler om langt mer enn å elske familie,venner og favorittgjenstander,for kjærlighet er ikke bare en følelse:KJÆRLIGHET er en positiv kraft,den er verken svak ,ynkelig eller myk.Kjærligheten er selve den positive livskraften.Årsaken til alt som er positivt og godt,Det finnes ikke hundre forskjellige positive krefter i livet .Det finnes kun en.
På tilsvarende måte som fysikkens lover styrer luftfarten,elektrisiteten og tyngdekraften,finnes det også en lov som styrer kjærligheten.For å kunne forandre livet ditt og temme denne kraften ,er det nødvendig at du forstår den mektigste loven i univeret-Loven om tiltrekning.
Det er loven om tiltrekning som gir hver stjerne i universet dets plass,og som former hvert atom og molekyl.
Loven om tiltrekning kan ses i hele naturen fra en blomst som tiltrekker seg bier,eller til hver eneste levende skapning som trekkes mot sin egen art.osv.
Nå forstår du at hva tiltrekkningens kraft består i.TILTREKNING ER KJÆRLIGHET.
Loven om tiltrekning og kjærlighetens lov-DE ER ETT OG DET SAMME.
Det er denne allmektige loven som sørger for at alt er i harmoni.Den fungerer i alt og gjennom alt i universet.Og det er den loven som fungerer i livet ditt.
Generellt sett sier loven at likt tiltrekker likt.Det du gir får du tilbake.
Det du mottar vil alltid være likeværdig med det du har gitt.Alt du gir,er nødt å kommme tilbake til deg.Slik fungerer universets fysikk og matematikk.
Det er meningen at du skal ha et fantastisk liv.Når du våkner hver morgen skal du føle deg sterk og trygg,du bør også være fylt med spenning og glede for du vet at dagen er ny og fantastisk.
Selvfølgelig vil det være utfordringer i livet ditt fr de bidrar til at du vokser,men det er også meningen at du skal vite hvordan mman overvinner problemer og utfordringer.
Du er ikke født for å slite,bekymre deg og være redd og hvor de gledelige øyeblikkene er få og langt i mellom.HVA skulle da være poenget med livet ditt.
Livet er mye enklere enn du tror,og etter hvert som du forstår hvordan tilværelsen fungerer,kommer du til å oppdage noe helt utrolig om deg selv,om livet ditt og om universet ,og du forstår denne kraften du har i deg-du vil oppleve livets magi til fulle.
Egentlig består livet ditt kun av to ting-positive og negative.
HVORDAN gir man positivitet og negativitet?GJENNOM TANKENE OG FØLELSENE.Hvert eneste sekund gir du enten positive eller negative tanker og følelser.Livet er ikke bare noe som skjer deg;alt i livet ditt får du basert på hva du har gitt.
Det du tenker å føler,skaper alt som skjer deg og alt du opplever i livet ditt.Like sikkert som det er at du tenker og føler,vil loven om tiltrekning reagere på deg.Det spiller ingen rolle om du synes dette er tull,at du velger å overse eller at det ikke gir noen mening,tankene og følesene du sender ut kommer tilbake til deg som et ekko seder tilbake samme ordene som du sender ut.
SÅ NÅ FORSTÅR DU at du kan forandre livet ditt ved å forandre tankene og følelsene.Det nytter ikke å skylde verken på barndom eller noe annet,hvordan livet ditt blir er kun opp til deg.
Ingenting er umulig for kjærlighetens kraft.auansettt hvem duer,uansett hvilken situasjon du måtte befinne deg i,kan kjærlighetens kraft gjøre deg fri.(Nelson Mandela har vist oss i praksis gjennom sitt eget liv hvor sterk og mektig denne kraften er.)
JA kjære brødre og søstre som leser dette ,her er svaret på deres tause rop om hjelp.Om dere aldri har klart å utrette noe dere tidligere har prøvd på har ingenting å si.Dette har dere ventet på,nøkkelen har dere fådt.Dere starter nå,ved å bli oppmerksom på hva dere sier til dere selv.Når dere blir oppmerksom på hva der sier høyt til andre og hva deres indre dialog går ut på,de fleste blir overasket over hvor mye negativt søppel som blir matet inn i hjernen..MEN det bekrefter samtidig hvorfor livet deres har befunnet seg i en håpløs dal av fortvilelse.Det gir dere samtidig bevis for troverdigheten av kjærlighetens kraft.
SÅ nå er det opp til hver og en,øvelse gjør mester.
For de av dere som ønsker det og trenger en venn så er jeg her,det er bare å ta kontakt.
Til forsiden