Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Gruppeterapi

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Gruppeterapi

juli 13 2018 - 19:17
Hei!

Jeg er ny her. Startet hos psykolog i desember, fikk diagnosen https://no.wikipedia.org/wiki/Engstelig_(unnvikende)_personlighetsforstyrrelse , og avsluttet for noen uker siden, helt frisk... Neida… savner veldig å ha en time i uka der man er i et rom der man kan være helt i fokus, men sånn er det.. har nå fått tilbud om gruppeterapi og jeg grugleder meg til det.

Spørsmål:
- noen som vil dele erfaringer fra hvordan gruppeterapi funker? Eneste referansepunktet jeg har er den serien som gikk på NRK med Peder Kjøs: https://tv.nrk.no/serie/jeg-mot-meg

- Angstringen? Noen som er med der og kan anbefalle?

Takk for oppmerksomheten.. :)


Avatar

Re: Gruppeterapi

juli 13 2018 - 19:33
Jeg har nylig friskmeldt meg selv fra unnvikende personlighetsforstyrrelse.

2 år hos psykolog (og det siste året med psykolog og gruppeterapi samtidig). Jeg har bare positive ting å si om gruppeterapi! Har ikke hatt angst, og ser at det kan gjøre gruppeterapi vanskeligere, så har dessverre ingen råd å komme med.
Avatar

Re: Gruppeterapi

juli 25 2018 - 00:02
Anbefaler å teste gruppeterapi. Mye som kunne vært sagt, men må til syvende og sist bare prøves. Og hvor bra det blir avhenger mye av hvor villig du er selv til å bidra, bare så det er sagt. Men det er verdt.
Til forsiden