Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Gruppeintervju........

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Gruppeintervju........

sep 17 2014 - 23:31
Er en mann på 30 år som har slitt med sosial angst, samt prestasjonsangst siden jeg var 16 år. Angsten gjorde bla.a. at jeg ikke fikk fullført videregående, noe jeg enda ikke har gjort.

De siste 6 årene har jeg jobbet på sykehjem, først som arbeidspraksis via Nav, deretter har jeg gradvis gått over til å kun jobbe ordinære vakter, med lønn fra kommunen. Er tilkallingsvikar, og får mye vakter, da jeg jobber på flere avdelinger.

Nå har jeg bestemt meg for å utdanne meg til å bli helsefagarbeider, ved å ta programfagene via NKI, og ta eksamenene jeg trenger for å få godkjent helsefag-utdanningen for så å skaffe meg en lærlingplass.

Sånn, da var livshistorien min fortalt, da kan jeg komme til hovedpoenget mitt:

Jeg har søkt på helgestillinger ved flere sykehjem i byen jeg bor i. Jeg har fått svar via mail på to av søknadene mine, og det som sto der var bare så vanvittig nedslående; Jeg er innkalt til gruppeintervju ved begge sykehjemmene!

Dette er rett og slett et mareritt-scenario for meg. Hvordan i all verden skal jeg kunne komme meg igjennom noe sånn? Et vanlig jobbintervju hadde vært en stor nok utfordring... Jeg føler at denne typen intervjuform favoriserer de ekstroverte i alt for stor grad.¨¨

Angsten min har blitt mye svakere de siste årene, og jeg klarer å gjøre den jobben som forventes av meg, angsten er ingen hindring. Det jeg nå er redd for er at gruppeintervjuer ved sykehjem er standard prosedyre i den kommunen jeg bor i... Hvis det er tilfelle, skjønner jeg ikke hva jeg skal gjøre.....

Følte bare for å få luftet ut mine tanker og frustrasjoner angående dette.
Avatar

Re: Gruppeintervju........

sep 21 2014 - 20:32
"fake it until you make it"?

Hvis du er redd for at andre som er mere utadvendte skal favoriseres, må du kanskje late som at du er mere utadvendt enn du er?

Er du så innadvendt at du ikke kan gjøre en vel så god jobb som andre? Det tviler jeg på at du er, for da ville du vel ikke ha trivdes med å jobbe på sykehjem men heller valgt en mindre sosial jobb?

Ha litt mere tro på deg sjøl og din evne til å bidra. Det er alt som trengs.
Til forsiden