Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Gråt ingen tårer mer for meg

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Gråt ingen tårer mer for meg

mai 21 2011 - 12:14
sa du men det er ikke så lett å bare skru av denne bryteren 0 mere følelser liksom.
Jeg har sitti nå i snart to dager og tårene tar liksom aldri slutt. Jeg har travet frem og tilbake både dag og natt. Jeg føler meg kvelt jeg føler meg død innvendig fordi jeg tok de beslutningene jeg gjorde. Tok nok igjen en forhastet beslutning men allikevel var den vel rett da du sa at først følte du noe som døde inni deg men samtidig en lettelse.
En lettelse over hva?

På den korte tiden jeg fikk lov til å lære deg å kjenne fant jeg ut at det bare ikke fantes mennesker som dømmer en der ute i denne verdenen. Du delte også ting med meg og jeg var utrolig stolt av deg.
Jeg blei kjent med en person som har et utrolig godt hjerte og innehar mye kunnskap. Jeg håper en dag du får gitt ut dette vi snakket om da blir jeg så utrolig stolt av deg.

Du er en person som det er lett å bli glad i, vanskelig å ikke like deg og bli glad i deg. Jeg er en av dem som blei veldig glad i deg..
Du lærte meg på den korte tiden å leve livet på nytt, du fikk frem de positive tingene jeg også har opplevd gjennom livet. Så vektskålen min gikk i balanse :) og jeg følte en indre ro og glede for første gang på lenge.

Jeg håper at du kan ta de tingene jeg skrev inntil ditt hjerte for alt jeg sa og skrev mente jeg. Du sa også at tingene denne gangen var anderledes det er en god ting å se tilbake på for meg :)
Og alt det jeg skrev det mente jeg virkelig.
Jeg vet du mest sannsyneligvis leser dette innlegget. Men jeg vil ikke at du svarer meg på dette her. Men du skal vite at jeg virkelig savner den personen jeg blei så utrolig glad i.
Mange klemmer fra meg.
Til forsiden