Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Grå dag og svartsinn..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Grå dag og svartsinn..

april 25 2012 - 17:10
Uff, nå er det en sånn dag igjen...
Jeg kom meg ikke opp før halv tre, sitter fortsatt i senga og føler meg helt håpløs. Jeg sa opp jobben idag.
Hadde bare vært der i to måneder, jeg greier ikke holde en jobb lenger enn det..Jeg er full av skam, selvforakt og vonde tanker.
Jeg vil så gjerne endre livet mitt og få det bedre, men det er så utrolig vanskelig og jeg lurer ofte på hva det skal bli av meg...

Jeg har ingen utdannelse annet en videregående, har bare hatt strøjobber som jeg har sluttet, ingen venner eller nettverk her og jeg føler meg utilpass rundt mennesker. Mitt selvbilde og selvtillit er dårlig og enda verre nå som jeg er deprimert igjen. Jeg var hos legen sist uke og fikk mer medisin, men det har ikke begynt å funke enda ihvertfall..Jeg vet at medisin ikke ordner alt, at man også må jobbe med seg selv. Men akkurat nå greier eller orker jeg ikke..

Jeg tenker for mye..På livet, jobb, hva skla skje, hva skla jeg gjøre, hvordan kan jeg endre ting osv osv..Føler at jeg ikke har noe stryke eller vilje til å gjøre noe akkurat nå. Greier såvidt og stå opp av senga og stelle meg nå..

Jeg trenger så sårt og få ryddet opp i tankene og i livet mitt, men det føles så håpløst akkurat nå og jeg vet ikke hvor jeg skal starte....
Avatar

Re: Grå dag og svartsinn..

april 25 2012 - 19:48
høres ikke bra ut.... kjenner meg igjen det å hoppe at og fram...altså ikke være på samme plass over lengre tid..
har skiftet en del praksisplass, gjennom nav...
og prøvd skole. og sånt...
sånn det begynte..... og nå vurderer jeg å skifte plass igjen. Altså lyst å flytte hjem veldig.

Tror du ikke at det er angsten som er årsaken?? altså at du flykter vekk fra problemene.. derfor du skifter plass. Sånn er det til meg, ikke klarer å holde ut i lengden. Altfor mye kaos rundt meg, tenker og grubler for mye, alt for mye inni hodet:(

er ett nederlag hver gang å mislykkes og ikke klare ting..
Vel det er langt ifra noe bra situasjon du er i nå ja. Finnes det ikke noe ordning på å få ordnet noe roligere opplegg, og eventuelt noe som finnes nav-greie der.
Huff kanske du burde snakke med en psykolog? fastlegen din om dette....
hvorfor kan du ikke ta det opp med sjefen først før du sier ifra, og sier om din vanskelige situasjon..(?).

Skjønner at dette er svært deprimerende. Sånn endte opp med meg og ikke klarte å gå på noe skole, og endte opp bare med snu dagene, og være i en ond sirkel...som ikke er bra..

har det ikke bra nå heller, spørr meg selv hvor det skal bli av med meg og, hvordan framtiden skal bli, om jeg noen sinne vil komme i arbeid, vil jeg kunne tjene egne penger, vil jeg noensinne bli bra og frisk igjen.......vil jeg slippe ensomheten....osv.....
føles som om årene bare flyr hvert år.
ja er ikke lett dette livet.. Men du er heldigvis ikke alene i denne situasjon..

vet ikke hvilke råd man skal komme med. Du har vært flink som har klart å skaffet deg jobb vertfall!!! det skal du ha.

Selv vil jeg bare hoppe i en jobb, og tjene penger fortest mulig. Men føler jeg blir holdt litt igjen av dem som har med å gjøre, rundt, nav og, andre folk, i helsesektoren.
har egentlig ikke lyst å høre på, og heller prøve...for om man aldri prøver vet man jo aldri om man får det til.
Og jeg føler jeg blir sykere av å gå å ikke ha noe gjøre!! ...:(((

Til forsiden