Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Godt nyttår alle sammen!!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Godt nyttår alle sammen!!

jan 3 2012 - 21:24
Godt nyttår alle sammen!!

Jeg vet at dette ikke er en god tid for mange. Jul og nyttår er den verste tiden av året for mange, og som en familiehøytid kan den bringe fram mange triste tanker og ensomhet.

Selv føler jeg meg alltid ekstra trist og nostalgisk rundt disse tider. Jeg tenker på de jeg har mistet og savner sterkt, tenker på hvordan livet mitt er det motsatte av hvordan jeg trodde det ville være nå, ensomheten føles forsterket og jeg føler skam over å si til mine nærmeste at jeg ikke har råd til julegaver.

Men allikevel er jeg takknemlig for livet mitt.
Idag er det 25 dager til bursdagen min, og hvert år siden jeg var 16 har jeg trodd at dette vil bli min siste bursdag. Så det er jo tydelig at noe holder meg tilbake, for i år blir jeg 27. Det føles bra på en måte, men samtidig rart og litt trist.

Jeg sliter med hverdagen, men ikke fullt så mye som jeg gjorde før jeg begynte på medisin ifjor. Selvskadingen og selvmordstankene har avtatt, men sniker seg fortsatt inn nå og da. Arrene har jeg fortsatt, men har ikke lagd noen nye på ca ett år nå.

Jeg føler meg utilpass og dum blandt andre og jeg sliter med å være meg selv. Jeg aner ikke hvorfor, for jeg liker meg selv i bunn og grunn..Men jeg får det ikke ut!!!

Jaja, nok om meg. Jeg vil ønske alle dere her på forumet et riktig godt nyttår og jeg ønsker dere alt det beste i 2012!!!

Deres liv og dere som personer er like mye verdt som alle andre, og alle har sine gode sider. Dere fortjener å ha det godt i hverdagen, gjøre ting dere trives med og kunne føle at livet er ok.

Jeg vet at ensomhet og stigmatisering plager mange, inkludert meg selv. Mental helse er mer i fokus nå enn det har vært før, men det er fortsatt en lang vei å gå. Jeg er deprimert, ikke lat. Basta!! Og jeg er ensom..Det føles trist å si det, men det er sånn det er..

Så vi får bruke dette forumet som støtte når vi føler vi trenger det og få råd og innspill fra andre som forstår. Jeg er glad for at forumet og alle her finnes iallefall:) Legg meg gjerne til som venn om dere vil, jeg hadde likt å ha noen å snakke med!

Ha ett godt nyttår alle sammen:)
Avatar

Re: Godt nyttår alle sammen!!

jan 3 2012 - 21:42
Godt nytt år!
Er du ny på forumet? Her er vi ensome/slitne/deprimerte sammen.
Avatar

Re: Godt nyttår alle sammen!!

jan 3 2012 - 21:53
Takk for svar:)

Ja, er ny på forumet. Jeg har vært inne her flere ganger, men først idag jeg har begynt å skrive litt her. Virker som et godt sted å møte folk synes jeg:)

Er ikke så god på å møte nye folk, men lettere på nett og hvor du kan være anonym. Har du vært på forumet lenge?

Håper det nye året har vært bra så langt:)
Avatar

Re: Godt nyttår alle sammen!!

jan 3 2012 - 22:02
Siden rett før jul. Enig det er veldig godt å kunne snakke om ting som er vanskelig å snakke om med utenforstående. Gir meg også litt perspektiv på ting å gi støttende ord noen ganger, selv om folk kanskje er i situasjoner jeg ikke helt kan sette meg inn i.
Avatar

Re: Godt nyttår alle sammen!!

jan 3 2012 - 22:19
Ja, det er veldig sant. Jeg synes ofte det er bedre å snakke med noen jeg ikke kjenner, men som samtidig vet hvordan det er å ha det sånn. Det er jo klart at ikke alle er like og har de samme problemene, men noen som sliter selv vet jo hvordan det er å slite..Er det greit om jeg legger deg til som venn?

Takk for ay du tar deg tid til å svare:) Jeg sitter på jobb og det er stille her ikveld, så har mer enn nok tid å slå ihjel..
Avatar

Re: Godt nyttår alle sammen!!

jan 3 2012 - 22:24
For all del, bare legg meg til!
Avatar

Re: Godt nyttår alle sammen!!

jan 3 2012 - 22:50
Takk for det:) Jeg har sendt forespørsel nå. Det føles litt rart å si så mange personlige ting til en man ikke kjenner, men samtidig veldig godt!

Jeg snakket med noen venner fra "gamle dager"på facebook nå ikveld og det var koselig. Men samtidig kan jeg ikke gjemme den følelsen jeg har over å være mislykket.. Vi mennesker er rare, det er helt sikkert:)
Til forsiden