Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Godt nyttår!!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Godt nyttår!!

jan 5 2010 - 02:31
Idag var den første mandagen i det nye året og jeg følte meg ganske optimistisk.
Ting har ikke gått min vei på lenge, jeg sa opp jobben grunnet sterk depresjon og nå sitter jeg her blakk og arbeidsledig. Jeg vil så gjerne jobbe, men akkurat nå er det uaktuelt, jeg greier såvidt en vanlig dag og er langt nede. Jeg har absolutt null energi og overskudd, uansett hvor mye jeg sover. Sånn har det vært i mange år nå og jeg er så utrolig drittlei..Selvtilliten min er ikke eksisterende og jeg føler at jeg er fullstendig verdiløs. Det er tre uker til bursdagen min nå og jeg undrer ofte om jeg kommer til å være her fortsatt for å feire. Jeg vil så gjerne rydde opp i livet mitt og få orden på ting, men hvor skal man starte når alt er et rot?
Jeg var som sagt ved godt mot tidligere idag, men så måtte jeg ta en telefon for å søke etter pengestøtte og jeg var så skamfull. Linja var opptatt og jeg la på etter ca 5 min og sa til meg selv at jeg skulle ringe igjen på en time. Men det skjedde ikke. Jeg hater å snakke i telefonen av en eller annen grunn og spesielt når det er angående noe man helst ikke vil. For jeg trenger pengestøtte, men samtidig synes jeg det er nedverdigende at jeg ikke kan jobbe og tjene nok selv.
Etter dette følte jeg meg totalt mislykket og de negative tankene begynte å kverne igjen, og de er så jævlig vanskelig å stoppe!! Jeg mistet all energi og tenkte jeg skulle legge meg litt for å føle meg bedre. La meg 10.30 og våknet ikke før 19.30..Jeg skjønner på en måte at folk synes jeg er lat, men jeg er så helvetes trøtt hele tida og har hatt det sånn lenge.

Dette innlegget ble noe surrete, men måtte bare få ut litt frustrasjon. Imorgen er en ny dag og jeg får prøve å ta den telefonen igjen og gjøre imorgen til en bedre dag enn det var idag. Fint om noen vil svare eller komme med råd eller lignende:)
Ønsker alle ett godt nyttår!!
Til forsiden