Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Gir snart opp mental helse telefonen og forumet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Gir snart opp mental helse telefonen og forumet

juni 30 2020 - 08:40
Gir snart opp hele denna greia , hadde trengt at dette ble en litt mer positiv ting en det har blitt.
Snakker med de på hjelpetelefonen og merker at innen veldig få minuter så bryr de seg ikke og vil helst avslutte samtalen.
Helt fra starten av har de bare kommet med råd som allerede er utprøvd uten suksess.
Samme her på forumet , blir litt slik som dette: Skjønner du er ensom og det er tungt men det får du bare takle.
Avatar

Re: Gir snart opp mental helse telefonen og forumet

juni 30 2020 - 10:44
Ja, etter også min erfaring er det ganske så håpløst men hva gjeller din situasjon forresten ?hvis du ønsker hjelp? :)

Har lest noen furumer her som har prøvd å ringe metal helse som har enten fått bra behandling eller dårlig.
Avatar

Re: Gir snart opp mental helse telefonen og forumet

juni 30 2020 - 11:28
Ja. Jeg tror at folk enten interesserer seg for det man sliter med eller ikke. Selv om hjelpe personell er vant med folk som sliter er det ikke sikkert de forstår akkuratt dine problemer, eller har interesse av å forstå dem. Det er et problem, desverre. Nå har jeg ikke ringt mental helse, så skal ikke si noe galt om dem.

Jeg er helt enig i det du sier om at man må høre om igjen klisjeaktige råd, men jeg har merket meg at du er ganske negativ også i responsen til andre. Jeg sliter med det selv noen ganger, og da tar jo folk avstand... Jeg skjønner at du har grunn til å være negativ, som meg selv. Bare vil si det som det er
Avatar

Re: Gir snart opp mental helse telefonen og forumet

juni 30 2020 - 11:35
Det er synd at hjelpetelefonen og forumet ikke har vært noe positivt for deg.

Når du snakker med noen på hjelpetelefonen, kan du fortelle dem at du føler at de ikke bryr seg. Jeg kan tenke meg at det blir ofte de samme tipsene.

Det er ikke alle på forumet som er ute etter venner. Du kan jo prøve å engasjere deg i en forumtråd som interesserer deg?

Det er krevende å komme seg ut av ensomhet. Hva slags reaksjon/ råd ønsker du deg?

Sjekk denne linken:

https://mentalhelse.no/aktuelt/nyheter/mental-helse/ensomhet-er-en-vond-folelse
Avatar

Hei

juni 30 2020 - 12:24
Jeg tror det som e4 vanskelig for deg er at de sier det samme som du har kanskje hørt før.Det typiske.De vet vel ikke helt hva de skal si så da velger de det letteste.jeg håper hvis de leser dette du skrev at da tenker de seg om neste gang at de lærer av slike ting.for det er viktig for de å lære også for de du prater med de har ikke høy kompetanse i psykiatri så viktig at folk gir tilbakemeldinger så de lærer.
Avatar

Re: Gir snart opp mental helse telefonen og forumet

juni 30 2020 - 13:12
Jeg tror dessverre tjenesten er ekstra presset for tiden. Jeg vet iallfall at den har vært det pga corona=økte psykisk helseproblemer pga kutt i div andre tilbud bl.a, som igjen begrenser hvor mye tid de kan bruke på alle som tar kontakt når behovet er så stort. Nå bruker jeg ikke tjenesten på samme måte selv, men det er så klart alltid kjedelig å ikke føle seg hørt og sett. Har du prøvd noen av de andre hjelpetelefonene også? Røde kors f.eks

Du bor kanskje ikke i Oslo, men jeg har oppdaget et kult tilbud (aktivitetshus) gjennom kommunen som hadde hjulpet for min del iallfall (det er sommerstengt pga corona...), så kanskje det fins noe lignende der du bor.
Avatar

Hei

juni 30 2020 - 15:06
Innlegget er ulest.
Enig med gummihjerte her.De har nok hatt mye press på seg men da er det viktig å ansette flere.Alle fortjener å bli sett og hørt.men som i alle yrker kanskje passer ikke alle inn for å jobbe der og det har med kjemi og hvordan man blir møtt å gjøre og.Gummihjerte så du skal gå på det aktivitetssenteret.Det høres bra ut.jeg har tilbud på dagen gjennom komunen og det er veldig viktig.
Til forsiden