Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Gi opp

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Gi opp

aug 9 2022 - 13:26
Jeg er på vei til å gi opp. Jeg har prøvd alt, psykolog og hjelpetjenestene, ingenting hjelper. Jeg takler ikke å være i nærheten av andre mennesker, fordi jeg opplever at de alle er avvisende og slemme, men alt jeg vil er å ha et sosialt liv. Det har vært sånn har i mange, mange år nå, jeg orker ikke mer. Jeg vil dø. Jeg vet ikke hvorfor jeg skriver dette her engang, kanskje et siste desperat forsøk på å få en hjelp jeg vet ikke finnes.
Avatar

Ikke gi opp

aug 9 2022 - 13:54
men forsøk en ny psykolog, terapigruppe eller les selvhjelpsbøker eller se youtube videoer i kombinasjon med at du selv utfordrer dine gamle tankemønstre. Jeg kan ikke hjelpe deg med dette, men bare nevner hva som har hjulpet meg i forhold til at jeg slet mye med sosial angst tidligere(og fremdeles litt av og til).

Sliter du med andre ting i tillegg til det sosiale(trenger ikke svare meg, bare spør deg selv). I så fall kan du kanskje ta opp det også med psykolog e.l., kan hende skyldes annerledesheten en nevrodivergens(ADHD, Aspergers syndrom, eller annet)? Jeg bare nevner det, siden du sier du har prøvd mye uten at det hjelper og fordi jeg vet at stereotypiene ofte ikke stemmer og mange går uten diagnoser fordi ingen har mistanke om det).
Avatar

Re: Gi opp

aug 9 2022 - 14:06
Har du prøvd undergrunnsalternativene? De har et litt annet kunnskapsgrunnlag enn "skoleutdannede" psykologer, og kan bruke metoder som profesjonelle behandlere ikke har lov til, f.eks. hard implosjonsterapi.
Avatar

breakit678

aug 9 2022 - 15:59
Det er kort fortalt metoder som praktiseres i "undergrunnen", altså utenfor en statlig institusjonell kontekst (med alle begrensninger det medfører). Det er ikke det samme som at metodene er uvitenskapelige eller uforsvarlige, de bygger bare på andre grunnleggende premisser og tilnærminger. F.eks. fokuseres det på å løse konkrete problemer, ikke på å håndtere følelsene man har rundt problemene.
Avatar

Oslogutt1994

aug 9 2022 - 16:09
Hvis du er i behov for en fordomsfri og lojal samtalepartner så ta kontakt.
Avatar

Re: Gi opp

aug 9 2022 - 18:21
undergrunn, shadow work?
Avatar

Re: Gi opp

aug 9 2022 - 18:24
Hva som helst, så lenge det løser konkrete problemer og ikke skaper nye.
Til forsiden