Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Gi opp.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Gi opp.

feb 12 2012 - 22:35
Jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg skriver dette i det hele tatt, men dette blir nok siste kapittelet hvis ingen ting endrer seg. Jeg hadde noen venner før faktisk. de har ganske greie bortsett fra fra at de mobbet meg så og si hver dag. og en dag drakk vi en del og de endte opp med og banke dritten ut av meg.

Så da sitter jeg her alene. Jeg har ingen og snakke med for jeg føler at tankene mine er min lille hemmelighet. Det begynte med å være litt nervøs for andre mennesker til og få angst for og i det hele tatt gå ut av døren. hodet mitt er rett og slett fult.

Jeg gråter ikke lengre. Hver gang jeg blir trist sier kroppen på en måte imot og låser det inne. Hele tiden føler jeg en smerte inne i ansiktet av sinne og tristhet. Jeg tenker ofte på den enkleste måten og avslutte alt på en smertefri måte. men så vurderer jeg også og ødelegge livene til de jeg mener er skyld i dette.

Så jeg sitter her alene med mine egene tanker som har brutt meg ned. Jeg leter egentlig bare etter noen grunner til at jeg ikke skal gi opp.

- ................
Avatar

Re: Gi opp.

feb 13 2012 - 00:01
Hei Walkalone. Skjønner akkurat hvordan du har det, har det sånn selv. Har venner som mobber, og jeg må holde ut med de siden jeg ikke har noen andre.

Legger deg til, så kan vi prate litt?
Til forsiden