Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Gi meg RÅD! vær så snill, jeg trenger HJELP!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Gi meg RÅD! vær så snill, jeg trenger HJELP!

juni 6 2010 - 03:02
Nå greier jeg rett og slett ikke mer.
Jeg er drittlei av alt! Å leve er bare en pest og en plage. I en periode har humøret faktisk vært ganske bra, helt til en viss person igjen har klart å ødelegge det. Det tragiske er at det alltid handler om en gutt, som jeg er ganske god venn med. Vi liker hverandre ikke noe mer enn som venner, og det vet alle, inkludert henne.. Tydeligvis klarer hu ikke tankten på at jeg er venn med han. Hvis han kommer bort til meg og begynner å snakke, så begynner hun med en gang å sende meg det typiske "dødsblikket", og snakker dritt om meg til alle vennene mine. I begynnelsen brydde jeg meg ikke, siden jeg visste at vennene mine ikke trodde på hu. Det sa de til meg, siden de vet hvordan hu er. Men når du skal sitte å få de forbanna blikkene hver eneste dag, få slengt dritt i trynet, få sure tekstmelinger og opprignigner så ofte som jeg gjør, begynner det etter hvert å tære på. Jeg orker bare ikke mer, så jeg har neste litt lyst til å forsvinne herfra.
Men det som gjør meg mest sint og trist er at jeg alltid har støttet henne, helt siden vi var små. Og da snakker jeg fra barnehagen til 10.klasse. Alltid har jeg vært der for henne, og hjulpet henne når hu har hatt det vanskelig. Jeg har aldri forventet å få noe tilbake, men det å få slengt "snakker om god venn" og "hvis du var en god venn", midt i trynet etter alt jeg har gjort for henne. Det synes jeg egentlig er dårlig gjort. Første gang det skjedde, så ble vi venner igjen, selv om flere sa at de ikke kunne fatte, hvorfor jeg var så snill mot henne. Men så skjedde det igjen, og igjen, og igjen...osv...
Og jeg vet at det ikke er noe mellom den gutte nog meg. Siden vi har vært gode venner både før og etter hun likte ham. Plutselig bestemmer hun seg for å like han, og begynner dermed å konfrontere meg med å si "det er jævlig dårlig gjort, fordi en virkelig venn... osv". Jeg blir så sint og såret inni meg, at jeg har lyst til å kjøre knyttnevene i veggen. Men sien de ikke er leget etter forrige gang så kan jeg ikke. Det er sinnsykt slitsomt å gå rundt å tenkte på dette hele tiden, så jeg har egentlig mest lyst til å legge meg og sove under dyna, og aldri våkne opp.
Avatar

Re: Gi meg RÅD! vær så snill, jeg trenger HJELP!

juni 8 2010 - 09:31
hei du...
nå vet ikke jeg hvor gammel du er eller hvordan situasjonen er ellers med tanke på jobb/skole. men kan du ikke bare overse henne, kutte vennskapet. hun virker ikke som verdt vennskapet når hun oppfører seg sånn. si det til henne, slett tlf nr hennes og be hu holde seg laaaaaaangt unna. uansett om dere har vært venner og du har hjulpet henne i alle år så er det ikke verdt at hun skal ødelegge deg. klarer hun ikke at du og denne gutten er venner så finn en bedre venninne....

håper det løser seg for deg :)
Avatar

Re: Gi meg RÅD! vær så snill, jeg trenger HJELP!

juli 14 2010 - 23:11
Ho venninna di høres ikke ut som noen god venninne! Det finnes to forskjellige typer mennesker her i verden, hensynsløse og hensynsfulle. Ta vare på den andre typen mennesker og ikke bry deg om den første!
Avatar

Re: Gi meg RÅD! vær så snill, jeg trenger HJELP!

aug 9 2010 - 20:37
Det er ikke så enkelt å bare droppe hele hu. Hun bare noen meter unna meg. Noe som plager meg noe inn i ******! Flere ganger har hun til og med ringt/send melding for å spørre hvor jeg skal, hvem jeg skal være med, hvorfor jeg skal dit, osv... Det er helt sinnsykt! Jeg føler at jeg blir overvåket uansett hvor jeg går. Hele tiden føler jeg meg tvunget til å være på vakt, bare for å unngå henne.
Dessuten later hun alltid som om ingenting har skjedd. Hvis jeg sier ifra at jeg ikke orker mer av henne, kommer hun bare til å bli dritsur, og late som om hun har blitt skikkelig såret. Og at alt er min skyld!! Etter å ha gått til noen av sine venner (som jeg ikke orker å være med, fordi de fleste av dem er falske idioter, som slenger dritt om alle) vender hun dem mot meg. Selv om de ikke har noe med saken å gjøre, sender de meldinger til meg, om at jeg er en dårlig venn, at jeg sårer andre, at jeg er usaklig og bare snakker dritt, osv... Resten av ukene går de rundt å ser stygt på meg.
Avatar

Re: Gi meg RÅD! vær så snill, jeg trenger HJELP!

aug 10 2010 - 00:34
Du har på en måte tre valgmuligheter her. 1. Fortsette å ha det slik, og bli helt utmattet og personlig nedbrutt pga hvordan hun oppfører seg. 2. Konfrontere henne med alt dette og fortelle henne hva du mener. 3. Kutt ut kontakten og få det mye bedre!

Du snakker jo ikke så pent om henne akkurat, så jeg ser ikke helt poenget i å fortsette vennskapet? Hva er slags vennskap er det? Du er jo dritt lei av henne...

Ingen andre enn akkurat DU kan gjøre noe med situasjonen. Skjønner at det er kjempe vanskelig, men det virker hvertfall ikke som om hun har tenkt til å forandre seg med det første så dette må du nok ta i dine egne hender. Lykke til!

Avatar

Re: Gi meg RÅD! vær så snill, jeg trenger HJELP!

sep 10 2010 - 00:07
Hei det kan være du har løst det alt ( håper det) men hvis du ikke har ville jeg prøvd litt mer slik. Jeg vill snakket med hanne. Sett dere ned å snakk, Men ikke angrip hun, ikke si hvor dum hun er å alt slikt, da vil hun bare gå i selvforsvar som er å bli sint. Si heller litt hva hennes handliger for deg til å føle. Kansje hun ikke har det så fint som du tror?? Men noen vennskap er ikke til å redde, men det er lurt å prøve. Tenk også på om du gjør noe som kan såre hun, det trenger ikke være noe ille du har gjort, men noen er litt for glad i drama. bare gjør dit beste, og gjør det du tror er riktig :)
Håper du har allerede løst det :) Lykke til
Avatar

Re: Gi meg RÅD! vær så snill, jeg trenger HJELP!

nov 6 2011 - 16:45
for en ironi...
1 år seinere... har det selv mye bedre. Kanskje ikke så rart siden, jeg har kuttet kontakten helt med henne. Har ikke angret ett sekund!
Selv vet jeg at hun får som fortjent. Personligheten hennes har ikke forandret seg siden barneskolen. Noen ér og forblir slik.
De fleste misliker henne, siden hu setter folk opp mot hverandre, og later selv som hu er den "støttende" vennen... MOT ALLE!
Er det mulig! Det må være no galt når alle som blir kjente med henne, havner i en eller anna form for trøbbel, hvor hu blir sur på alle, men later som hu er et grinende offer...
History repeats itself...
jeg har fått nok, og går videre i livet.
Til forsiden