Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Går dere på konsert alene?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Går dere på konsert alene?

nov 1 2016 - 19:44
Hei. Lurer på om noen av dere går på konserter alene iblant? Det hender kanskje at en ønsker å se et band eller en artist som ingen av ens venner kunne tenke seg å se? Kanskje har man ingen venner i nærområdet, slik at å gå alene blir eneste mulighet?

Mitt inntrykk er at det å gå alene på konsert ikke er helt uvanlig, selv om de fleste nok går sammen med kjæresten, en venn eller en gruppe venner. Men jeg tenker at de som går alene gjerne er veldig sosiale folk, som har lett for å komme i kontakt med andre mennesker de kan sosialisere med før og etter konserten eller mellom to band om det er en festival eller lignende. Kanskje kjenner de mange i musikkmiljøet fra før og dermed vet de at de alltids kommer til å treffe noen kjente, slik at de på en måte ikke egentlig går alene på konserten.

Selv tenker jeg at jeg nok ville ha følt meg litt ukomfortabel om jeg gikk på konsert uten å kjenne noen godt. At bekjente eller folk jeg så smått har snakket med tidligere skal er liksom ikke nok. Jeg er ikke en person som har veldig lett for å komme i kontakt med nye mennesker, og selv med alkohol i blodet ville jeg nok ikke ha følt meg superkomfortabel i situasjonen. Jeg skulle ønske jeg var en av dem som kunne gå alene som den mest selvfølgelige ting i verden. Jeg ser på ingen måte ned på de som gjør det. Jeg synes faktisk de er utrolig kule og jeg håper også at dette er noe jeg vil få til i fremtiden, om det skulle dukke opp en konsert som jeg ikke får noen til å bli med på.

Hva med dere folkens?
Avatar

Re: Går dere ...

nov 3 2016 - 06:30
Går ut på konsert, kino eller liknande i blant. Heller sjeldan, og nesten alltid aleine. Er innadvendt og ikkje kul i det heile. Alternativet er å vere antisosial, syns eg. Likar å drive med ting på eiga hand, men ikkje heile tida.
Avatar

Re: Går dere på konsert alene?

nov 3 2016 - 08:54
Jeg går nesten alltid på konserter alene. Det er bare et fåtall jeg kjenner som liker samme musikk som meg. Og nei, jeg er ikke særlig sosial, så jeg prater aldri med noen der. Uansett om det er bare en konsert eller en hel festival. Jeg har litt sosial angst, men å gå på konserter går overraskende bra. Faktisk så kunne jeg ønske at flere gikk alene. Ellers drikker folk bare for mye i tillegg til at de prater aaaaltfor mye. Det er det verste med å gå på konserter, altså. Folk som aldri holder kjeft. Kan de ikke heller snakke etter konserten?
Til forsiden