Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Frustrert over behandling :(

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Frustrert over behandling :(

aug 12 2015 - 01:13
Jeg ble diagnostisert som bipolar for 2 år siden. Men har nok kunne fått den diagnosen for ihvertfall 10 år siden. Har vært fulgt opp av BUP, helsesøstre, barnevern og alle mulige instanser, men det har bare vært i forhold til at jeg har vært i dårlig form og har vært deprimert... Så fort som jeg har kommet opp igjen så har de avsluttet behandlingen. Noe som jeg tenkte var helt greit og.... Helt til at oppturen tok slutt og man datt ned imellom igjen. Vet ikke hvor mange ganger jeg har vært igjennom dette nå altså, men endelig så får jeg ordentlig hjelp, i en forstand.

For 3 år siden bestemte jeg meg for at jeg måtte få tatt tak i ting. Det kom fram etter første møte at jeg hadde PTSD, og de satte meg rett på antidepressiva, som ikke funket selvfølgelig, så ble jo ikke noe bedre.
6 måneder senere fant de ut at det ikke var noe vits, spesielt når overlegen endelig fastslo at jeg var bipolar, men han visste ikke hvor jeg lå i "spekteret", men de hadde hatt en mistanke fra første møte ang bipolaritet.
Den høsten skulle jeg legges inn i 3 måneder for min PTSD, og for videre utredning og finne ut ang medisiner.
Den medisinen jeg først ble satt på fikk jeg kraftige bivirkinger av, men de måtte bruke en lang stund for å få overført meg til den nye. STRESS
Der kom de fram til at jeg var bipolar, med en veldig mikset versjon, med dype depresjoner (ett eller annet i den retningen) og ikke minst PTSD da. Skikkelig glad for å kunne dra hjem, og at diagnoser var i "boks" gjorde at man kunne slappe litt av, også siden jeg ikke heller hadde noen bivirkinger på medisinen

MEN - da jeg kom hjem så skulle jeg inn til ny overlege... da skulle hun starte med en utredning helt på nytt igjen. Det er 1,5 år siden nå. Og hun bestemte at det ikke skulle endres NOE på medisinene mine før jeg var "stabil". Hun kom også frem til at jeg var kanskje bipolar, men ganske sikker (hva foregår altså) og PTSD var der selvfølgelig.
Så nå sitter jeg her, med samme medisinen, som jeg ikke føler virker. Den holder meg ganske så nede, men har også svingninger. Har ikke vært nede så lenge som nå, 3 år er det snakk om nå.
Det er frustrerende, for overlegen vil fremdeles ikke gjøre noe med medisinen, for de må gjøre noe med årsaken til at jeg er dårlig, for de har lagt alt fokuset på PTSD.
Overlegen er ikke glad i bruke medisiner, men gud, er ikke det som det er snakk om. Er jo snakk om å sjekke om de i det hele tatt gjør noe for meg. Akkurat nå, er det feil medisin jeg står på, er det den som gjør at jeg har ligget nede på humøret (depressiv) de siste 2 årene som jeg har stått på den. Jeg har ikke hatt en eneste skikkelig lang opptursperiode, der jeg kan føle meg litt normal engang. Greit nok er alle de små hoppene mine som kan vare noen dager, men så er det jo rett ned igjen i senga. Huff!

Skikkelig babbel det her. Men jeg er frustrert...

Har nå mistanker om at jeg har visse bivirkninger, og skal gå til fastlegen med dette nå, siden overlegen ikke vil diskutere medisinen overhodet. Og behandler er på hennes side med det og, vi tar det opp til høsten igjen, vi skal behandle årsaken, ikke medisinere.

Medisiner er et HJELPEMIDDEL, ikke en løsning. Men når det ikke funker som et hjelpemiddel, hva da?

Går nå på Lamictal, sliter med vondt i halsen, og har nå satt i kontekst ubalanse i hormonelle nedre regioner også...

UTBLÅSNING det her. sorry...
Til forsiden