Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Frustrasjon i økende grad

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Frustrasjon i økende grad

mai 15 2015 - 20:57
Hei. Dette er bare noe jeg skriver for å få ting ut.
Den siste uken, eller to ukene, så har jeg følt meg i økende grad mer og mer frustrert. Er inne i en litt dårlig periode hvor jeg ikke orker noe eller vil noe. Føler meg helt tom og håpløs. Og ut av dette så har jeg begynt å føle meg ekstremt frustrert overfor meg selv og alt annet.

Jeg har hatt et par ganger hvor jeg blir overveldet av disse følelsene til at jeg skriker innvendig (eller inn i puta) og hele kroppen min spenner seg opp helt. Og om ikke dette skjer så begynner jeg å slå meg selv eller drar meg selv i håret bare for å få ut denne frustrasjonen, men ingenting hjelper. Og det føles bare verre og verre. Jeg har lyst til å gråte. Men det er helt tomt der inne, så jeg får ikke noe ut av meg. Det bare bygger seg opp, mer og mer.

Jeg prøver så godt jeg kan og holde meg selv okkupert, men når man ikke har et stort sosialt liv eller noe veldig lyst til å omgås noen for tiden så er det vanskelig. Jeg klarer ikke konsentrere meg om noe, eller bare roe meg ned for et sekund. jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal gjøre. Det koker innvendig og det føles som at alt er til for å gjøre ting verre for meg.

Beklager til hvem enn som har lest dette, jeg måtte bare lufte litt.
Til forsiden