Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Frisk nok

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Frisk nok

mai 24 2011 - 14:32
Hva mener man egentlig med ordet frisk nok? Er det nå jeg skal sette foten ned og si at jeg er frisk nok?
Ja etter endt terapitime føler man seg litt slik at man blir satt inn i forskjellige båser sterk-moderat-mild-svak på de fleste diagnoser som finnes.
Noen diagnoser har man kunnet satt en strek over ved denne korsvei mens to andre er av mild art nå. Har nok vært på den sterke siden tidligere ja.
Det jeg trodde var umulig har vist seg å være mulig.
Jeg sitter igjen med en redsel og frykt for ta min psykolog nå skal si nå er du frisk nok til å stå på egne ben. Men det er jo akkurat nå jeg virkelig trenger han. Jeg må bare gi utrolig mye skryt til min psykolog han har vært der for meg hele tiden han har møtt meg med forståelse og han er så jordnær. Du fikk denne muren jeg hadde bygd opp til å forsvinne brikke for brikke. Psykolog og pasientrollen har her sklidd hånd i hånd.
Du hadde virkelig troen på meg når jeg var på det svakeste og når man nå innimellom ikke klarer å se hva en selv har gjort får du opp mine øyne.
Du har løftet meg til høyder jeg trodde var umulig å nå.
Redselen slipper nå taket i meg her jeg sitter jeg vet at våre veier ikke skal skilles ennå. Og ja jeg kan med hånden på hjerte si at jeg ennå har en vei å gå før jeg kan si jeg er frisk nok.
Så til alle dere som sitter der ute det finnes håp for oss alle og det umilige kan bli mulig.
Så vil jeg si at jeg ønsker dere alle sammen lykke til på deres vei for å nå målet man selv har med å kalle seg selv frisk nok.

Mange klemmer fra meg til dere alle
Til forsiden