Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Fra partyqueen til student, livet tilbake..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Fra partyqueen til student, livet tilbake..

aug 28 2015 - 22:38
Hei.

Jeg lurte på om det finnes noen der ute på forumet som kunne tenke seg å prate og dele erfaringer fra hvordan det er å komme seg tilbake til livet etter en tøff festperiode/depresjon... Jeg prøver så godt jeg kan (har nettopp startet bachelor) å holde meg oppe, men det er å mye jeg må takle i løpet av en dag at det sliter meg helt ut. Jeg føler meg tom i forhold til å snakke med folk pga min kortidshukommelse, mangel på samtaleemner/energi og konstans følelse av at "jeg er ikke bra nok". Jeg vil virkelig holde meg på denne veien her, og lykkes. Men håper og ønsker noen å prate om det kanskje finnes flere som har demoner og at dette kan lette litt på saken.

Mvh

forvirret student
Avatar

Re: Fra partyqueen til student, livet tilbake..

aug 28 2015 - 23:02
Kan høres ut som om du kanskje trenger å finne noe å gjøre som kan hjelpe deg å finne roen. Noe du kan gjøre for deg selv. Musikk, lese noen bøker. Enkle eksempler. En bok kan være en fin liten virklighetsflukt der en kan samle energi til å møte problemene igjen. Kanskje kan du finne roen i selve studiene?

For all del mener ikke at du skal låse deg inne men vi har alle godt av å trekke oss litt tilbake av og til. Ikke alltid så lett å få til i praksis desverre.
Avatar

Okei.

aug 28 2015 - 23:46
Takk for gode råd, å lese en bok er vel det som kan mangle for å innhente den siste roen før leggetid evt :) Jeg finner ro i studiene, for det er her jeg burde være. Jeg er det litt som sånn nå eller aldri, jeg trenger å gjøre dette for meg elv og de jeg er glad i. Så jeg håper det bare vil gå oppover herfra.
Til forsiden