Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Forvirret student

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Forvirret student

juli 1 2019 - 22:34
Hei!

Er ikke så kjent med dette forumet, men prøver:) Jeg er usikker på om jeg vil fortsette videre på studiet jeg går nå. Føler jeg står helt fast og det er veldig slitsomt å gå rundt med disse tankene hele tiden. Vil ikke fortsette på dette studiet, men aner ikke hva annet jeg vil heller....
Er det noen som har vært i samme situasjon? Setter pris på tips og råd:)
Avatar

Re: Forvirret student

juli 17 2019 - 22:11
Hei,
Ja, jeg tror jeg var nådd 3.året da jeg følte at alt var for mye og at jeg gikk i feil retning i livet. Hadde veldig lyst til å slutte, men innså at jeg hverken hadde tid eller råd til å begynne på noe nytt... Så jeg bet tenna sammen og fullførte de siste årene. Selve yrket er greit nok, men konkurransen om jobbene er stor, og jeg sitter igjen med en kjempelån. Alt negativt i livet mitt er relatert til yrkesvalget, og dessverre så blør det litt over på privatlivet også. Nå vet jeg ikke hva slags situasjon du er i, men, hvis du er sikker på at det ikke er dette du ønsker å jobbe videre med, så er det kanskje lurt å se på andre alternativer? Greit å få utelukket stress/utbrenthet først. Evt ta et pauseår for å enten finne igjen gleden av faget, eller for å utforske andre interesser? Vet ikke om dette hjalp noe særlig, men lykke til.
Til forsiden