Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Forvirret! Den ene tingen etter den andre

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Forvirret! Den ene tingen etter den andre

feb 24 2017 - 23:45
Heisann!
Sitter hjemme etter brudd med typen! Patetisk til å være 28 år og skrive her i dette øyeblikket, men det er vel det denne siden er for! Har mange problemer på forskjellige områder, derfor jeg er litt forvirret hvor jeg skal skrive. En lang historie til en kort, alt etter øyet som ser. Problemet mitt er at jeg sitter her med kjærlighetssorg, depresjon fra før, tidligere mishandlet (fysisk,psykisk) av en tidligere eks, alkoholisert far, selvsagt alenebarn på faren min sin side. Ble mobbet på barneskolen, har drevet med selvskading, utoskap, ja! Gått til psykolog flere ganger. Siste gang jeg gikk til min fastlege sa jeg at jeg hadde selvmordstanker. Han sendte inn en henvisning og jeg ble avvist???
Hviljen verden lever vi i?

Tilbake til jeg jeg vil frem til.
Jeg lurer veldig på om det er noe som virkeligt feiler meg når jeg vil ha mer tid med kjæresten min og han er veldig fornøyd med at vi ikke eg så mye med hverandre? Er det en god nok grunn til å dumpe han? Han sier hele tiden at vi har forskjellige behov og derfor er vi enige i at det er best det blir slutt mellom oss. Og han vil heller jeg sksl finne meg en annen slik at jeg kommer over han?
Er han verdt å legge sjelen i? Fordi jeg virkelig elsker han!
Vi er ikke sammen, men dette skjedde i går!

Hilsen ei forvirra jente
Avatar

Kjære deg...

feb 25 2017 - 00:59
Han er ikke verdt å legge sjelen i. Så lenge han sier at du bør finne en annen slik at du kan komme over ham, så er han helt enkelt ikke glad i deg. I hvert fall ikke på den måten som du ønsker. Glem ham!

Du må legge sjelen i noen som vil ha deg og elsker deg tilbake, alt annet vil være fullstendig feil. Stol på meg!

God trøsteklem til deg, og lykke til videre... :-)
Avatar

Re: Forvirret! Den ene tingen etter den andre

feb 25 2017 - 18:57
Tusen takk for tipset! Skal prøve mitt beste på å komme over han;)

Godt å ha noen som kan gi meg enn oppvekker :)
Til forsiden