Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Forum temaer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Forum temaer

mars 8 2023 - 22:21
Hei. Jeg har lagt merke til at jeg snakker om flere av forum temaene på forum hjem. Er det sånn at hvis jeg ikke vet hvor jeg skal gå eller vil snakke om flere temaer at jeg kan snakke om det inne på generell? Jeg er bare veldig usikker på dette fordi jeg har lyst til å være sikker på at det går fint å skrive på generell selv om det er en "gruppe" for det alt.

Beklager dårlig formulering(tok av translate så ikke kom for meg hvis det er feil) jeg er bare ikke så særlig vant til å snakke med veldig "voksne"/kompliserte ord(litt fordi jeg fortsatt går på barneskolen), men jeg håper dere forstår hva jeg mener. (unnskyld????)
Avatar

Re: Forum temaer

mars 9 2023 - 16:21
Det der har jeg lirt på selv, tror du har rett xD (tommelopp)
Avatar

Re: Forum temaer

mars 10 2023 - 00:02
Hei WillowLovely.

Når du trykker på hjem kommer alle temaene opp. Du kan skrive på det temaet som passer for å svare, men det er heller ikke farlig om du skriver på generell. Generell betyr at det ikke trenger å være et spesielt tema, så det går helt fint :)
Til forsiden