Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Fortalte typen at jeg ikke ønsker å leve lengre

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Fortalte typen at jeg ikke ønsker å leve lengre

aug 14 2012 - 12:30
Jeg har vært gjennom en del ting som har resultert i at jeg ikke har lyst å eve lengre. så jeg fant ut jeg måtte snakke med typen så jeg sa ordrett
"jeg har helt oppriktig ikke lyst å leve lengre"

Reaksjonen jeg får er at det tror han ikke noe på, for da hadde jeg ikke gidda å gjort ditt og datt..

Noen råd om hva jeg skal gjøre?
Jeg har virkelig ikke lyst å leve lengre....
Avatar

Re: Fortalte typen at jeg ikke ønsker å leve lengre

aug 14 2012 - 13:39
Problemet du har er vel perspektiv og at du føler du bare går på autopilot. Det gir liten mening og du vil da ikke få noe å se frem til. Du vet liksom den daglige tralten og det blir mye det samme om igjen og om igjen. Du blir heller ikke sett på en god måte og det virker som at dette ikke er verdt det rett og slett.

Hva som må gjøres er jo helt klart å endre på ting. Det kan være mange grunner til det ene og det andre. Fokus på dette vil ikke være essensielt, men det vil hjelpe på veien for å kunne se forbi mørket som samler seg når en går inn i autopilot modus.

Du trenger nok litt mer utfordrende stoff i det mentale så du kan komme deg ut av denne transelignende tilværelsen. Akkurat hvordan det lønner seg å gjøre dette er vanskelig å si. En ting som er helt sikkert er at dersom du virkelig åpner opp for det så har du ikke tid til å kaste bort særlig mye av tiden din fordi det er så vanvittig mye å gjøre på denne planeten før en skal forlate den.
Til forsiden